MENÜ

Asztalok, lámpáink a boltokban

Vállalkozásunk az asztalos szakma eszközeivel és technikáival tömör fából készít design asztalokat lámpákat. Ez alkalommal a dabasi Infra-Flash Kft. villanyszerelési szaküzlet csillárjai-lámpái közé kerültek alkotásaink.

asztalok,lámpák

A szaküzletben egyaránt megtalálják érdeklődési körüket a szakemberek és az egyének is. Az épület hátsó bolt része a villanyszerelő szakmát szolgálja ki.

Míg a bolt elejében találhatók a csillárok asztali, álló és fali lámpák sokasága mellett a mi lakásdekoráció célú lámpa és hangulatfény termékeink is:

asztalok,lámpák
https://kgdesign.hu/design-termekek/lampak/

Korábban a Spirit home lakberendezési bolt király utcai üzletében nyílt lehetőség termékeink személyes megtekintésére, tapintására.

asztalok,lámpák

Ezekben a boltokban való megjelenés nagyszerű alkalom, hogy az otthont dekoráló lakberendező egyének személyes tapasztalatot gyűjtsenek a színek és formák világban. Itt 500 négyzetméteren számos asztal kanapé lámpa és sok más kiegészítő között kaptak szerepet termékeink.

asztalok,lámpák

Ekképpen nyílik alkalom, hogy dabasi otthonunkon kívül a dabasi Infra-Flash Kft. és a pesti Spirit Home üzletekben is megtekinthetővé váltak asztalaink lámpáink. A google térkép segítségével bárhonnan is érkeznénk a boltokba irány és forgalom előrejelzést kaphatunk.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük