MENÜ

Asztalos szakma, az életfa és az epoxi gyanta összekötésében megtalált életfeladatom.

2022 év teli volt jó dolgokkal, voltak fáradtságos küzdelmek és ezeken túl minden küzdelem tovább épített engem és a Katicával közös vállalkozásunkat is!

asztalos

A számos epoxi asztal, polc és életfa lámpa megrendelés mellett, volt néhány kitérés is a tavalyi évben. Lehetőségem nyílt a tapasztalatszerzésre több más területen is. A saját bútorgyártás mellett dolgozhattam az Operett színház színpadi szerkezetének fejlesztésén.

asztalos

Utána három hónapot építettem a berendezést a ValóVilág Villájában.

asztalos

Eközben megérkezett az első könyvbe írott elismerés vállalkozásunkhoz, amikor a BRITISH PUBLISHING HOUSE beválasztott a Magyarország sikeres személyiségei című könyvének 2022. évi kiadványába.

A felkeresés 2021 októberében jött a szerkesztőségtől, hogy vállalkozásunkról fellelt információik szerint alkalmasnak tartanak a könyvben való szereplésre.

asztalos

Nagy örömmel fogadtam, hogy eddigi kevéske 36. évemmel nálam sokkal erőteljesebb életutat befutott személyiségek mellé választottak. Ezt az eredményt az asztalosságban alkotott termékeknek és meglehet az újdonságoknak köszönhetem.

Újdonság, hogy életfákat építek a bútorokba, így a funkcionális asztaloknak, lámpáknak esztétikai értéket lelkiséget is törekszem adni. 

asztalos

 Ezek külön-külön már megjelentek más alkotóknál is, viszont így egybekötve „gyantába öntve” az alkotásaim egyediségét adják. A lelki indíttatású Életfa, ami egy korhadt elmúló fából hajt újra ki, és válik örök életűvé az epoxiban konzervált faanyagával-burkolatával.
Ezen lakberendezési tárgyakba asztalokba, lámpákba, falburkolatokba (későbbiekben ajtók, vitrinek, konyhaszekrények frontlapjaiba) épített alkotásokon a szem fáradhatatlanul töltheti az időt, miközben a szemlélő lelkileg töltődik.

Úgy vélem, hogy az elismerés egy olyan függősége a vállalkozásnak ami szükséges tényező az életképességhez. A legegyszerűbb formája a pénz, a fennmaradáshoz és fejlődéshez szükséges vételár. Épp ennyire fontos az írott (vélemények) és élőszóban adott elismerés, az elégedettség és a hála, melyet a termék átadásakor kivétel nélkül megélhettem. 

 

 

 

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük