MENÜ

Bonsai Fa LED lámpa

Bonsai Fa LED lámpa

Ebben a kajszibarackfában egy Bonsai fa kapott LED lámpa világítást, így a neve a szerepét, az anyagát és dekorációs szerepét is igyekszik takarni. Egy ismerősöm ajánlott több rönköt is, hogy válogassak faanyagot a tüzelőből, mert s 40 éve ültetett barackost betegség okán kivágásra szánták. Bár jó tűzifa lett volna belőle, mert kemény mint a tölgy, vagy az akác. Mégis örülök, hogy ezek a kis fa (rönk szeletek) csodák mint ennek a lámpának is a fa korong teste lakásdekorációs díszként végezte és nem a kályhában.

Olvastam már, hogy az élet ott van a fában a kőben és a vasban is, ennek az érzésnek a mentém hajtottam a Bonsai fa  acél huzalait. A barackfa belső részeinek kiesését betegségek, farontó bogarak tevékenységének az eredményei. Itt kapott szerepet a szél fújt életfa és szimbolizálja a küzdelmesség elnyeri és szépségével hirdeti életben maradás jutalmát.

A LED szalagot az odvas belső részbe mart horonyba építettem, és a talpvastagság adott volt, hogy a működtető elektronika is helyet kaphasson a lecsavarható diófalapka alatt.

 

 

Méretek: 46*27*8 cm

Anyag: Kajszibarackfa, acél huzal, színtelen és fekete epoxi gyanta (a rések, repedésekben)

Ár : 73.000 Ft

 

 

Ezt a terméket ezekben a kategóriákban találod: ,
Ajánlat kérés
Megrendelés