MENÜ

Diófa Epoxy Műgyanta Falióra

Diófa Epoxy Műgyanta Falióra

Akár az idő, úgy ejti rabul az embert a diófa epoxy műgyanta óra látványa. Akinek ez a különleges architektúrájú falióra mutatja az időt, nagy valószínűséggel el fog késni, induljon bárhova. Belefeledkezik, és egy szempillantás alatt elveszítik lényegüket a másodpercek, percek, csak a végtelen marad.

A diófa szelet hihetetlen sokszínűsége, lágy karamellje, tej- és étcsokoládébarna mixtúrája, rostjainak lenyűgöző futása és textúrája úgy ölelkezik a kék műgyanta koronggal, mintha ebben az egységben születtek volna a világra.
Aztán… az amúgy rideg horganyzott acél és az óramutatók mértanisága, fémessége visszaránt bennünket a jelenbe, de ez is puhán zajlik, hiszen ott az a sok-sok bonsai acélkunkor, mely játékossá könnyíti a megérkezést.

A wenge pác csak hab a diófa faliórán finom-rusztikus hatásával és különlegességével – mint lakberendezési alkotás – túlmutat a praktikus használati tárgy funkcióján. Meghatározó, stílusos, ámulatba ejtő, és nem mellesleg pontos.

Saját használatra, vagy egyedi ajándékba is megrendelhető lakberendezési webáruházunkban.

Méret: 30 cm

Óra anyaga:

  • Színtelen, Ezüst, Piros, Füstös, Kék, Efektes Kék, Arany, Smaragd Zöld stb. Epoxi Gyanta
  • Tölgy, Dió, Fekete Dió, Olajfűz, Japánakác, Gledichia Akác, Vadmegy, Szelíd Gesztenye, Kőris, Csomoros Nyár, Kajszi Barack

Ár (normál óraszerkezettel számolva):

  • Alap óra kevés epoxi gyanta felhasználásával: 27.000 Ft (+csendes óra szerkezet 4.900 Ft )
  • Nagyobb epoxi felhasználással: 33.000 Ft (+csendes óra szerkezet 4.900 Ft)
  • Bonsai drótfa vagy életfa beépítéssel: 69.000 (+csendes óra szerkezet 4.900 Ft)

 

Ezt a terméket ebben a kategóriában találod
Ajánlat kérés
Megrendelés