MENÜ

Diófa Zöld Műgyanta Dohányzó Asztal

Diófa Zöld Műgyanta Dohányzó Asztal

A diófa zöld műgyanta dohányzó asztal befordított lábába épített bonsai drótfa lombjai a felhőket a simogatja, akár egy életfa.

Amíg a tengerparti olajfát mintázó lombozat az asztal lap tetejébe, az egekbe ér, úgy a lakásdekorációs asztal fa lábában az epoxi műgyanta segítségével a gyökerek kapnak szépen látható felületet.

A nappali dohányzó asztal funkció után igény esetén éjszakára a LED világítás beépítésével hangulatfény, így lámpa funkciót is adhatunk a lakásdekorációs műgyanta alkotásnak.

Többször olvastuk és hallottuk már a kérdést: „Hogyan kell keverni az epoxigyantát buborékok nélkül?!” A keverés során keletkezett buborékokat 10-15 perc várakozás után a fajsúly különbség és gravitációs mozgás önmagában megoldja. A későbbiekben újabb buborékok képződnek kettő okból. A faalapanyagból kiszabaduló levegő, vagy a műgyanta reakcióba lépése során keletkezett buborékok okozhatnak nehézséget. Ebben az asztalban szövetséget kötöttünk a buborékokkal! Az asztallap mintázata mellett a befordított faláb bonsai fa mögötti- feletti felhők formájában nagy szerepet kaptak! Sőt az asztal forgatásával a buborékok mozgása is megfigyelhető.

Méret: 95×55×52 cm

Anyag: diófa, epoxy műgyanta, horganyzott acél

Ár: 337.000 Ft

 

 

Ezt a terméket ebben a kategóriában találod
Ajánlat kérés
Megrendelés