MENÜ

Epoxi Fiókos Gyanta Asztal, Tapsi néven

Epoxi Fiókos Gyanta Asztal, Tapsi néven

Ezt a dió palló és epoxi gyantából készített fiókos gyanta asztalt Tapsi néven jegyeztük fel ide a weboldalra. Több névadó tulajdonsággal is rendelkezik ez a dohányzó kis asztal. Például az epoxy lábában egy tartalmas Életfa kapott központi szerepet. Az asztallapba épített Led-es világítás a színeket teszi változatossá és fokozza az epoxi asztal funkcióját a hangulatfény tulajdonsággal. A dió pallók erezetének rajzolatossága és színei,formáiból is lehetett volna eredeztetni a termék elnevezését. Végül asztallap acél lábú oldalában egy nyuszi forma került epoxi gyantával kiöntve, így lett Tapsi névre keresztelve ez a fiókos asztal.

A fiókos asztalba épített Led világítás üzemeltetése megoldható energia bankkal, vagy hálózati forrásról.  Mind a kettő változat rejt üzemeltetési sajátosságokat, valamint a kialakításának módja, technikai feltételei és különböznek, ami z elkészítési árat is befolyásolja.

Az epoxi gyanta színe, mennyiségének mértéke és a lapba épített faanyagok formája szabadon választható.

A fiók előlapjai ugyancsak gyanta kezelés kaptak, illetve a fiókoldalakat össze tartó félig takart fecske farok kötések is epoxi gyanta kiöntéssel kerültek össze kötésre.

 

 

Méret: 90*55*55 cm

Anyag: diófa, színtelen epoxy és kék epoxi műgyanta

  • Alap Ár: 303.000 Ft
  • Fiókos Ár: 379.000 Ft
  • Fiók-Led (hálózati forrás-ról) világítással Ár: 421.000 Ft
  • Fiók-Led (Power Bank-ról) világítással Ár: 433.000 Ft

 

 

 

 

 

 

Ezt a terméket ebben a kategóriában találod
Ajánlat kérés
Megrendelés