MENÜ

Epoxi Műgyanta tölgy korong asztal fa lábbal

Epoxi Műgyanta tölgy korong asztal fa lábbal

Az Epoxi Műgyanta tölgy korong asztal fa lábbal bőségesen ellát bennünket csodával! A 71 éves pazar-szép törzs eredetileg kandallóban vált volna az enyészet martalékává… Szerencsére utunkba akadt, és rögtön megláttuk benne a majdani Műgyanta Tölgy Korong Dohányzó Asztal fenséges asztalapját – igen, szerelem volt első látásra.

Az időnél nincs szigorúbb tényező… Hogy ez a lélegzetelállító látvány megmaradjon és másokat is ámulatba ejtsen, a korong asztal lapját, a tölgyfa-szeletet átlátszó epoxi műgyantaréteggel vontuk be. Így minden miszliknyi csodás felület a maga tökéletességében mutatja meg magát az epoxi kisasztal felületén.

A dohányzó műgyanta kis asztal megunhatatlan… A törzshöz simuló kéregmaradvány vagy a kérgevesztett, puszta tölgy-törzs felülete egyformán szép… Minden pillanatban új, káprázatosan látvány tárul a szemünk elé, és mi közelebb érezhetjük magunkat a természethez. A vaskos lábak célja, hogy minél nagyobb felületen csodálhassuk meg a fa évgyűrűit, azok ívelését, milliónyi színét és azt a selymes melegséget, melyet csak fa tud kelteni bennünk…

Varázslatos, exkluzív, esztétikus, természetközeli lakberendezési tárgy – értékes ajándék lehet.

Méret: 62*49*33 cm cm

Anyag: tölgyfa korong, epoxy műgyanta, vas láb

Ár: 169.000 Ft

Ezt a terméket ebben a kategóriában találod
Ajánlat kérés
Megrendelés