MENÜ

Epoxi tenger étkező asztal

Epoxi tenger étkező asztal

 

Öblök, sziklás part szakaszok, belvizek, hullámzó fodrozódó kékségek az Epoxi tenger étkező asztalban. Csupa esemény és látványosság egy asztalnál ülve. A faanyag természetessége adta a számtalan lehetőséget, hogy a négy féle kék szín a fehér és a fekete töltse fel a bogarak sok éves munkáját epoxi gyantával. Ezek a feltöltések, formálnak az étkező asztalban vízeséseket, hullámos part szakaszokat, belátható tengeri mélységeket. A fűzfa palló odvasodása tökéletes helyet adott az öböl kialakításához, ami mellett a puha farostok a belvizek kékségét tették lehetővé ebben az epoxi tenger étkező asztalban.

Az asztalnak a sötétebb részeit többnyire a fekete gyanta színé és a bogár rágások epoxi gyantával való telítettsége dinamizálja. A világos tenger részeket a fehér, a türkiz és tenger kék epoxi szín teszi ki, míg a világos fűzfa rostok helyenként kék belvizes szín átmenetekkel törik meg homogenitásukat. Több helyen nagyon izgalmas az étkező asztal szélébe való beláthatóság ahol a faanyag csomoros tüskéi,  kérgessége közvetlen a vízszint felett látható. A vízszint az asztallap feléig látható, ami után a színtelen epoxi gyanta biztosítja a mélység érzését.

Az asztallapot tartó vas szerkezet küllemre, és a vastag falú méretes zárt szelvények hatására is különösen masszívan tartják az asztalra nehezedő terheket. Az étkező asztal méretei okán

Az asztallap selyem fényű lakkozást és magas finomságú polirozást, míg a vas láb fekete színű porfestést kapott.

 

Méret: 280×100×75 cm

Anyag: szélezetlen fűzfa palló, epoxi műgyanta, fekete és tenger színek epoxi színek.

Ár: 1.970.000 Ft

 

Ezt a terméket ebben a kategóriában találod Címkék , , ,
Ajánlat kérés
Megrendelés