MENÜ

Epoxy Műgyanta Fiókos Diófa Asztal Bonsai Drótfa Betéttel

Diófa – Epoxy Műgyanta Fiókos Asztal Bonsai Drótfa Betéttel

Minden porcikájában művészi és mesebeli az Epoxy Műgyanta Fiókos Asztal Bonsai Drótfa Betéttel. A lágy és meleg tónusú diófa erezete, törzsének hajlása, rostjainak csodásan futó ív-csokra és millióféle színe már maga is lenyűgöző. A kék színű epoxy műgyanta hol, mint Nap-fakította halványkék égbolt, hol, mint az éjszaka tintakékségében ragyogó csillagsereg kápráztat el bennünket. A fiókos kisasztal dinamikus auráját a wenge színű pácnak, a csapolások szép formájú mértaniságának, és a műgyantából táplálkozó acél bonsai fának köszönheti.

E mellé az epoxy műgyanta fiókos asztal, asztalka mellé le kell ülni, hajolni, guggolni, és a millióféle struktúrába feledkezni, hagyni, hadd sodorjon bennünket magával a látvány és az érzés. A páratlan fa és műgyanta dohányzó méretű asztal mindig más és más, hiszen a fények játékától percről-percre megújul.

A diófa, bonsai drót fa és műgyanta architektúrájú kisasztal modern, mégis romantikus lakberendezési alkotás. Igaz csemege az egyedi és exkluzív  lakberendezési tárgyakat kedvelők körében. Saját részre, nászajándékba vagy más jeles alkalomra is méltó meglepetés.

Méret: 95×55×52 cm

Anyag: wenge pácolt diófa, epoxy műgyanta, horganyzott acél

Ár: 379.000 Ft

 

Ezt a terméket ebben a kategóriában találod
Ajánlat kérés
Megrendelés