MENÜ

Esküvői ajándék lámpa, nászajándék epoxy lámpa

Esküvői ajándék lámpa, nászajándék epoxy lámpa

Amikor egy szerettünk össze köti az életét az általa választott társsal elkezdjük törni a fejünket mivel tehetnénk még szebbé ezt a napot számukra?! A mi javaslatunk ez az esküvői ajándék lámpa, epoxy lámpa, amivel még több fényt vihetnek az otthonukba. Ez a fa korong 3 darabba tört, majd műhelyünkben újraforrva lakásdekorációs lámpává született újjá. Ez a hármasság található meg minden hitben kötött házasságban is, hiszen a fiatal pár kapcsolatában ott van mindig a teremtő is, aki össze fogja a szerelmeseket.

Egyedi ötlet nászajándékba adni egy életfát, ami egy összeforrt fakorongban nőtt ki, ráadásul fényével segíti az otthon lakóit.

Ez hatalmas juharfa tagol szélét bordás növésnek, vagy ormósság fahibaként tartják számon, azonban ez az ami igazán a rönk fa szépségét adja. Olyan mint egy virág, melynek szirmai ölelve lapulnak a falra ahová felhelyezzük a fali lámpát.

Ez a bonsai fa epoxi lámpa falra akasztva látványosan tölti be a teret egy nappaliban, előszobában, vagy akár a háló szoba ágya felett is. A hálózati áram forrásra kötve akár a falon is kapcsolhatóvá tehető.

 

Méret: 103*82*7  cm

Anyag: juhar rönk korong, epoxy műgyanta (színtelen és rubin zöld epoxi gyanta)

Ár: 313.000 Ft

Ezt a terméket ebben a kategóriában találod
Ajánlat kérés
Megrendelés