MENÜ

Fali lámpa, Esküvői ajándék lámpa, nászajándék epoxy lámpa

Fali lámpa, Esküvői ajándék lámpa, nászajándék epoxy lámpa

Javaslatunk egy örök darab fali lámpa, amikor egy szerettünk összeköti az életét az általa választott társsal elkezdjük törni a fejünket, mivel tehetnénk még szebbé ezt a napot számukra?! A mi javaslatunk ez az esküvői ajándék lámpa – epoxy lámpa – amivel még több fényt vihetnek az otthonukba. Ez a fa korong 3 darabba tört, majd műhelyünkben újraforrva lakásdekorációs lámpává született újjá. Ez a hármasság található meg minden hitben kötött házasságban is, hiszen a fiatal pár kapcsolatában ott van mindig a teremtő is, aki összefogja a szerelmeseket.

Egyedi ötlet nászajándékba adni egy életfát, ami egy összeforrt fakorongban nőtt ki, ráadásul fényével segíti az otthon lakóit.

Ennek a hatalmas juharfának a tagolt szélét bordás növésként, vagy ormósság fahibaként tartják számon, azonban ez az ami igazán a rönk fa szépségét adja. Olyan mint egy virág, melynek szirmai ölelve lapulnak a falra ahová felhelyezzük a fali lámpát.

Ez a bonsai fa epoxi lámpa falra akasztva látványosan tölti be a teret egy nappaliban, előszobában, vagy akár a hálószoba ágya felett is. A hálózati áramforrásra kötve akár a falon is kapcsolhatóvá tehető.

 

Méret: 103*82*7  cm

Anyag: juhar rönk korong, epoxy műgyanta (színtelen és rubin zöld epoxi gyanta)

Ár: 313.000 Ft

Ezt a terméket ezekben a kategóriákban találod: ,
Ajánlat kérés
Megrendelés