MENÜ

Esküvői ajándék lámpa, nászajándék epoxy lámpa

Esküvői ajándék lámpa, nászajándék epoxy lámpa

Amikor egy szerettünk összeköti az életét az általa választott társsal elkezdjük törni a fejünket, mivel tehetnénk még szebbé ezt a napot számukra?! A mi javaslatunk ez az esküvői ajándék lámpa – epoxy lámpa – amivel még több fényt vihetnek az otthonukba. Ez a fa korong 3 darabba tört, majd műhelyünkben újraforrva lakásdekorációs lámpává született újjá. Ez a hármasság található meg minden hitben kötött házasságban is, hiszen a fiatal pár kapcsolatában ott van mindig a teremtő is, aki összefogja a szerelmeseket.

Egyedi ötlet nászajándékba adni egy életfát, ami egy összeforrt fakorongban nőtt ki, ráadásul fényével segíti az otthon lakóit.

Ennek a hatalmas juharfának a tagolt szélét bordás növésként, vagy ormósság fahibaként tartják számon, azonban ez az ami igazán a rönk fa szépségét adja. Olyan mint egy virág, melynek szirmai ölelve lapulnak a falra ahová felhelyezzük a fali lámpát.

Ez a bonsai fa epoxi lámpa falra akasztva látványosan tölti be a teret egy nappaliban, előszobában, vagy akár a hálószoba ágya felett is. A hálózati áramforrásra kötve akár a falon is kapcsolhatóvá tehető.

 

Méret: 103*82*7  cm

Anyag: juhar rönk korong, epoxy műgyanta (színtelen és rubin zöld epoxi gyanta)

Ár: 313.000 Ft

Ezt a terméket ebben a kategóriában találod
Ajánlat kérés
Megrendelés