MENÜ

Epoxy asztali rönk Lámpa

Epoxy asztali rönk Lámpa

A természet az otthonba amit ezzel az Epoxy asztali rönk Lámpa meg tud jeleníteni a éjszakai dekorációs fényben. Minden termékünknek van egy célja/funkciója ami ebben az esetben a fényesség az esti és kora reggeli órákban.

Itt a digitális képek, videó és szavak adnak egy megközelítőleges gondolatot arról, hogy milyen érzés ennek a LED lámpa alkotásnak a látványa. Amikor a minden egyes szemlélő más-más személyességet fedez fel ennek a bonsai farönknek a fényében, akkor éri el az alkotó hívatásának a célját!

A lámpának kettő mintáját kettő különböző oldala mutatja! A LED fény Bonsai oldalán a fadöntés láncfűrészes vágásának a nyomait és a rönk korong gyűrűit egyaránt a színtelen epoxi gyanta emeli ki. A led lámpát megfordítva a fehér epoxy gyanta egyszerűsége és a kézzel tapintható alajozott fa természetessége dominál. A finomra munkált rönkkorong kemény parketta olajjal van felület kezelve. A természetesség színei, az erezet őrzi ennek a farönknek az odvas múltját. Az elmúlt idők bogárjárásait, a természet márványosodásának színeit az epoxy gyantás kezelés biztosítja, a konzerválás.

A LED lámpa funkciót különböző oldalai teszik változatossá. Ennek a lakásdekorációnak nincs hátulja, így lett kettő eleje, amivel az otthondísz szerepét fokoztuk. Elhelyezhető ebben  a kialakításban egy nappali-konyha pulton, vagy akár az asztal közepére is.

A LED természetes fehér fénye hálózati áramforrásból egy beépített trafó és egy billenő kapcsoló segítségével működik.

 

Méret: 50*41*7  cm

Anyag: juharfa, epoxy műgyanta, színtelen és fehér epoxy gyanta,

Ár: 283.000 Ft

 

Ezt a terméket ezekben a kategóriákban találod: ,
Ajánlat kérés
Megrendelés