MENÜ

Fotófal-epoxi gyantával javított Led Lámpa Szelíd gesztenyefából

Fotófal-epoxi gyantával javított Led Lámpa Szelíd gesztenyefából

Egy esküvőre ajándék céljából készült a fotófal-epoxi gyantával javított led lámpa szelíd gesztenyefából, mely több fára is nagyon hasonlít. A rajzolatos fa erezet, akár a tölgyé, a színe is kicsit tölgyes mégis világosabb majdnem mit a kőris fa.

A szelíd gesztenye értékes fafajtaként tökéletes választása a megrendelőnek, hiszen egy esküvői ajándékról, fotófalról van szó. Ezen a lakásdekorációs képfalon nem csak a képek látványos megjelenése kap lehetőséget, mert a 3,4m sínbe épített led szalag fali lámpa funkciót is szolgálja. A képfalon kényelmesen elfér 20-30 kép, melyeket a csipesz segítségével időszakonként lehetőség nyílik cserélni. Az esküvő egyedi ajándékaként ez a LED-fotófal a fa alapanyag apró részletességével, s azok epoxi gyantával javított természetessége örök örömet dob a fiatal házasok szívébe. A képfal esküvői ajándékot tovább fokozza, hogy indításnak a megrendelő  a friss házasok 23 képpel öltöztetve adta át.

A gesztenye keret jobb alsó sarkába egy Madách Imre idézet mellett a dátum és monogram fokozza a személyes esküvői ajándék jelleget.

A led lámpa funkciót a hátfalra épített trafó segítségével hálózati áramforrásra köthető, vagy billenő kapcsoló segítségével lehetséges használni.

Méret:  107*64*10  cm

Anyag: szelíd gesztenye, színtelen  epoxy gyanta, alumínium sínbe épített led szalag

Ár: 173.000 Ft

Ezt a terméket ezekben a kategóriákban találod: , Címkék ,
Ajánlat kérés
Megrendelés