MENÜ

Japánakác életfa Falióra Epoxival önte

Japánakác életfa Falióra Epoxival öntve

Ebben faliórában az epoxiba öntöttség az ÉletFa körüli kieső részben zajlik és nem a falióra szélénél jelenik meg, hiszen a természetes szélének meghagyásával hívódott a lakberendezés mezejére.

A Japánakác🌳  természetessége, ami megfog ebben a faliórában. A színe igazán egyedi, mégis a rajzolata, ami eddig az általam ismert fafajok legváltozatosabb mintáját adja. Amikor faanyagot választok a kedvenc kiszemeltjeim közé tartoznak a kieső farészek. Ezeket a kieső rostokat az epoxi gyanta segítségével az életfa hátterében színesre, míg az utolsó képen látható csomó repedésénél a gyanta színtelenségével átláthatóvá tettem. Ennek a technikának, összetettségnek köszönhetően a termék alkotássá válik, így mentális és fizikai dimenziókban is mélységet kap a lakberendezési tárgy. A falióra fő célja alapvetően az idő múlásának jelzése, mégis ez esetben az esztétikumot említeném első sorban!

Óráinkat van lehetőség bonsai drótfa, vagy életfa stílusú kis fával megrendelni, természetesen el is hagyhatóak ezek a kis apróságok.  Mindezek tudatában az órák esetében a következő árfekvésű variációkkal lehet számolni (a 30 cm-es méretben):

Óra anyaga:

  • Színtelen, Ezüst, Piros, Füstös, Kék,  Arany, Óarany, Smaragd Zöld stb. Epoxi Gyanta
  • Faanyag: Tölgy, Dió, Fekete Dió, Olajfűz, Japánakác, Gledichia Akác, Vadmegy, Kajszibarac, Szelíd Gesztenye, Kőris, Csomoros Nyár

Ár (normál óraszerkezettel számolva):

  • Alap óra kevés epoxi gyanta felhasználásával: 27.000 Ft (+csendes óra szerkezet 4.900 Ft )
  • Nagyobb epoxi felhasználással: 33.000 Ft (+csendes óra szerkezet 4.900 Ft)
  • Bonsai drótfa vagy életfa beépítéssel: 47.000 (+csendes óra szerkezet 4.900 Ft)

 

Ezt a terméket ebben a kategóriában találod
Ajánlat kérés
Megrendelés