MENÜ

Kisasztal, a Macska Bajusz Kisasztal

Kisasztal, a Macska Bajusz Kisasztal

 

Ennek a dió korong kisasztalnak az egyik szélében egy faág elágazásánál a farostok formái és színei úgy néznek ki, mintha egy macska bajsza lenne. Így kapta ez az öreg diófa 37 éves ágának szelete a Macska Bajsza kis asztal nevet.

Ennél a dohányzó méretű kis asztalnál a különös formán kívül kiemelkedően mutatós a színes gesztű fákra jellemző belső farészek sötétedése,  és a dióra jellemző barnaság.

A kis asztal formáját az adja, hogy egy ágelágazás kezdete és egy másik elágazás vége is szerepet kapott a felületén. E kettő központ felé koncentrálódik az évgyűrűk vonalvezetése, és alkotja az asztallap rajzolatosságát.

A kisasztal tagolt szélei kettő helyen kaptak epoxi gyanta kitöltést. Ezt a színtelen és borostyános (antik bronz) epoxi kiegészítést az asztallap aljába épített LED világítás teszi hangulatfénnyé. Így a kisasztal egyben lámpa szereppel is fel lett ruházva. Ennek a LED-es világításnak a nagy előnye és szépsége, hogy a farostok mögül szemet kímélően kellemes módon a padlót világítja. A fények WRGB vezérlővel, trafóval és hálózati áramforrásról működnek. A távirányító használatát a videó szemlélteti. Az fehér fény és a szivárvány színeivel bármilyen szín kikeverhető, így teszi ez a kis asztal a környezetét fehérré, kékké, zöldé stb..

Amennyiben a fények nem kapnának szerepet, úgy a vezeték az asztalapba kialakított kis dobozba elrejthető.

A szokatlan asztallapforma három asztallábat igényelt, ekképpen tartja három darab három ágú gömbvas láb a kisasztalt.

 

Méret: 73*49*48 cm

Anyag: diófa, színtelen epoxy és borostyán sárga epoxi műgyanta

Ár: 214.000  Ft

Ezt a terméket ebben a kategóriában találod
Ajánlat kérés
Megrendelés