MENÜ

Kristály Epoxi Mosdókagyló

Kristály Epoxi Mosdókagyló

Ennek a speciális Kristály Epoxi Mosdókagyló-nak, az alapját prehnit ásvány alkotja, víztiszta epoxi gyantába ültetve. Témáját Masaru Emoto a víz üzenetei képezi:

https://vitalizal.hu/blog/dr-masaru-emoto-vizkiserletei/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwsPCyBhD4ARIsAPaaRf1g_Gw7q3pnFX2NNru9p4O1zzB_8VfDiauabBGAqC9YCdnNwbFZ_BMaAgpqEALw_wcB

A víz rezgést hordoz. Különböző rezgésekre, különböző kristályok alakulnak ki a vízben. Ebben a mosdókagylóban apró kristályok másolata található, amik a hála szó rezgésére keletkeztek. Ebből hét található a szélébe építve. Középen a szeretet szó rezgésére kialakult kristály másolata van beépítve. Hegyi kristály van foszforeszkáló festékkel erősítve a gyantában. Ez a rész a foszforeszkáló festéknek köszönhetően sötétben is világít, tovább erősítve és kiterjesztve a szeretetrezgést. Ezen kívül még egyébb kristályfelépìtések is helyet kaptak, jelképezve, hogy mekkora lehetőség rejlik a kagylók kialakításában, díszítésében. A mosdókagylók egyedi kivitelezésben rendelhetők, mindenkire személyre szabva készítjük. A formavilág megegyezhet, de az ásványok fajtáinak felhasználása, a minták, a motívumuk CSAK EGYEDI KIVITELEZÉSBEN FOGNAK MEGJELENNI! NEM LESZ KÉT UGYANOLYAN!

A mosdókagyló különlegességét fokozza, hogy a beépített ásványok gyógyító energiával töltik fel a teret.

Igény szerint a szekrénybe épített LED világítás hangulatfényként is szolgál, ami igazán feldobja a Kristály Epoxi Mosdókagylót. Amikor a LED fényt feltölti a foszforeszkáló szimbólumot (képek között) és lekapcsoljuk a hálózati forrást a minta a magába gyűjtött fényt szórja tovább a sötétben.

 

 

Méret: 90*70*60 cm (magasság, szélesség, mélység)

Anyag: diófa, smaragd és mohazöld és színtelen epoxi műgyanta, horganyzott acél, vasláb

Kristály Epoxi Mosdókagyló Ár:

Szekrény Ár: 790.000 Ft

 

 

Ezt a terméket ebben a kategóriában találod Címkék , ,
Ajánlat kérés
Megrendelés