MENÜ

LED-es Epoxi Csomoros Asztal Bonsai Drótfa Betéttel

A LED-es Epoxi Csomoros Asztal a fém bonsai betéttel

A LED-es Epoxi csomoros Asztal a fém bonsai betéttel olyan, akár egy dioráma. A természet és a modern technológia inspirációjának köszönhetjük ezt az izgalmas és modern látványélményt. Ki gondolná, hogy az úgynevezett csomoros fa „szabálytalanságával” együtt ennyire tökéletes, ennyire ámulatba ejtően sokszínű és szép lehet?

Az epoxi gyantával kapcsolatban mindig adódnak kérdéseink! Például az epoxi gyanta környezetbarát?! Abban az esetben amikor a csomagoló göngyöleget szelektíven a vas telepre visszük.. Kemény, vízálló az epoxi műgyanta?! Igen kikeményedés után, amikor a terméket felület kezelve, lakkozva átadjuk vízálló, és keményebb mint maga a faanyag!   Egy ilyen romlásnak ítélt fa korongot az epoxy gyanta használata nélkül nem lehetne megóvni.

Ritkaság hogy a bogarak, darazsak úgy járják ki a fabelsőt, hogy az odú egészben marad. A nyárfa asztal korongjának peremén remekül látszanak a csomorosság jellegzetes tüskéi, amit az epoxi műgyanta segítségével őriztünk meg. Egy nyárfa drámája és végtelensége bontakozik ki a szemünk előtt…

A színes, tetszés szerint variálható LED-lámpa fényeinek talaján valami egészen káprázatosan titokzatos látvány születik, és fel-fellobog, akár a tűz. Az átlátszó epoxi műgyantában növekedő, az asztal testéből sarjadó bonsai drótcsemete körül a LED fényeknek köszönhetően pillanatról-pillanatra más és más aura fénylik fel.

Szinte látom, ahogyan a Prometheus fantázianevet viselő lakberendezési alkotás köré telepedők nem tudnak elszakadni a látványtól, ahogyan mi is nehezen vontuk ki magunkat a LED-es, műgyantával és acéllal kombinált nyárfa asztal hatása alól, megszületésének egész folyamata alatt.

A lámpát egy energiabank működteti, melyet tetszés szerint tölthetünk, de az asztalban is adott a lehetőség a feltöltésre.

Méret: 92*60*46 cm

Anyag: csomoros nyárkorong, epoxy műgyanta, vas láb

Ár: 359.000 Ft

Ezt a terméket ebben a kategóriában találod
Ajánlat kérés
Megrendelés