LED-es Epoxi Nyárfa Asztal Bonsai Drótfa Betéttel (A107)
Méret: 92*60*46 cm
Anyag: csomoros nyárkorong, epoxy műgyanta, vas láb

A LED-es Epoxi Nyárfa Asztal a fém bonsai betéttel olyan, akár egy dioráma. A természet és a modern technológia inspirációjának köszönhetjük ezt az izgalmas és modern látványélményt. Ki gondolná, hogy az úgynevezett csomoros fa „szabálytalanságával” együtt ennyire tökéletes, ennyire ámulatba ejtően sokszínű és szép lehet?

Ritkaság hogy a bogarak, darazsak úgy járják ki a fabelsőt, hogy az odú egészben marad. A nyárfa asztal korongjának peremén remekül látszanak a csomorosság jellegzetes tüskéi, amit az epoxi műgyanta segítségével őriztünk meg. Egy nyárfa drámája és végtelensége bontakozik ki a szemünk előtt…

A színes, tetszés szerint variálható LED-lámpa fényeinek talaján valami egészen káprázatosan titokzatos látvány születik, és fel-fellobog, akár a tűz. Az átlátszó epoxi műgyantában növekedő, az asztal testéből sarjadó bonsai drótcsemete körül a LED fényeknek köszönhetően pillanatról-pillanatra más és más aura fénylik fel.

Szinte látom, ahogyan a Prometheus fantázianevet viselő lakberendezési alkotás köré telepedők nem tudnak elszakadni a látványtól, ahogyan mi is nehezen vontuk ki magunkat a LED-es, műgyantával és acéllal kombinált nyárfa asztal hatása alól, megszületésének egész folyamata alatt.

A lámpát egy energiabank működteti, melyet tetszés szerint tölthetünk, de az asztalban is adott a lehetőség a feltöltésre.

 

Ezt a terméket ebben a kategóriában találod
Ajánlat kérés
Megrendelés