MENÜ

Életfa LED-es gyanta rönk asztalban

Életfa LED-es gyanta rönk asztalban

Életfa LED-es gyanta rönk asztal vékony és stabil lábakon akár egy balerína. A vaslábak hármas elosztása követi a fa korong asztallap eklektikus formáját. A rönk asztal  tagolt vonalait három szakaszon egészíti folytatólagossá a gyanta. A rétegek öntését tekintve a legalsó 2 cm bronz gyanta után a színtelen epoxy foglalja magába a Életfát, mely az alkotás egyediségét emeli. Ez az apróság sodort rézből fonja gyökereit, melyek a drótfa csomósságát tekervényes göcseit jelképezi, akárcsak egy Életfát. A csomorosság változatos száliránya felülről, míg a tüskéit oldalról őrzi a gyanta konzerváló hatása.

A felül nézetből láthatjuk a számos bronz gyantával kitöltött repedést, míg a göcsök és lukas részekbe való szemlélést a színtelen epoxy gyanta biztosítja.
Ez az asztal színeiben nem törekszik kiemelkedni, inkább formája, rajzolatossága, egyszerűsége és visszafogottsága teszi elegánsá.

A LED világítást a rönk asztallap alsó részébe (felváltva gyantába és fába) süllyesztett nút és az energiabank bemarásával került beépítésre. A 20.000 mAh-es energia bank egy kis fedlap kiemelésével könnyedén kivehető, vagy a helyszínen is tölthető.  A LED szalag természetes fehér színben dimmelhető a mágneses távirányítóval.

Méret: 81*72*48 cm

Anyag: juhar korong, epoxy műgyanta, vas láb

Ár: 337.000 Ft

Ezt a terméket ebben a kategóriában találod
Ajánlat kérés
Megrendelés