MENÜ

Lehajtható étkezőasztal

Lehajtható étkezőasztal

Csomoros nyár, vagy inkább fás csomornak is nevezhető ennek a lehajtható étkezőasztalnak az alapanyaga, mely smaragdzöld epoxi gyantával került kiöntésre.

Ez az epoxi asztal nem a szokványos kettő palló között gyanta formát kapta. Egy hatalmas nyár csomor adta az alapanyagául szolgáló fadarabokat. A első színtelen réteg után került öntésre az első smaragdzöld réteg, majd több felületi bogár rágás is teljes kiöntésre került ezzel a zöld epoxy színnel.

A megrendelő fontos kérése volt, hogy szűkös konyhába lehajtható asztalt szeretne, így falra szerelhetően két behajtható és toldható lábat kapott az étkezőasztal. Ezt a két behajtható lábat az asztal lap aljába épített 1-1 db mágnes szorítja hozzá, hogy a felhajtáskor a láb ne induljon ki önmagától.

Az asztallap aljába RGB LED szalag került felszerelésre, melyet  akkumulátor működtet. A LED szalagot távirányítóval is lehet ki- és bekapcsolni, valamint az akkumulátort kivéve a helyszínen is lehet tölteni.

Az étkező asztal fa és gyanta arányának beosztását tetszés szerint alakítjuk ki, így ebben az esetben nagy szerepet, felületet kapott az epoxi gyanta is. Ez teszi lehetővé az asztallap öblös tagoltságát, ami az átvilágíthatóságát is nagyban segíti.

 

 

 

 

Méret: 130×70×71 cm

Anyag: csomoros nyár, színtelen és smaragd zöld epoxy műgyanta, behajtható vasláb

Ár: 353.000 Ft

 

 

Ezt a terméket ebben a kategóriában találod
Ajánlat kérés
Megrendelés