MENÜ

Nyitott fiókos epoxi hokedli – Bonsai hokedli

Nyitott fiókos epoxi hokedli – Bonsai 🌳 hokedli

Mamámnak készítettem ezt a nyitott fiókos epoxi hokedli – Bonsai hokedli-t, mert erről a bútordarabról mindig ő jut az eszembe miközben süteményt készít hokedlin ülve. Olyan lelkesedéssel hajtottam az oldalaiban látható bonsai fákat, mint ahogyan ő keverte, dagasztotta nekünk unokáinak a tésztát.

Nálunk a hokedlinek mindig nagy szerepe volt, mert egy rendkívül praktikus eszköz. Megadtam a tiszteletet és nem sajnáltam a munkát mamám meglepetéséből. Így került ennek a hokedlinek az oldalaiba kettő apróra nevelt Bonsai 🌳. A bonsai Fa általam használt kettő stílusa került bele egy nőies és egy férfias bonsai. Ahogyan papám úgy nagymamám is mindig az tudott lenni, amire éppen szükségünk volt-van nekünk unokáknak. Így lett a hokedli is férfia és nőies, egy nagy egység, ami mentálisan teszi stabillá az ücsörgőt. A funkciója szerint lehetne éjjeli szekrény, vagy kisasztal is, amire éppen szükség van.

Nagyon stabilra sikeredett, mely a felhasznált kemény 🌳-nak számító olajfűzfának az acélnak, az epoxi gyantának és az anyagvastagságoknak köszönhető.

Nyitott fiókos lett, ami a praktikusságot célozza. Így pakolható, és nem kell a fióknyitással vesződni a maminak 🙂

Ennek a hokedlinek nincs ára számomra, mert a szeretet nem árazzák! Így nem számoltam a vele eltöltött időt és anyagokat. Lehetett volna több is, kevesebb is, amit ezzel a tárgybeli megnyilvánulással foglalkoztam.

 

Ajánlat kérés
Megrendelés