MENÜ

Smaragd fiókos epoxi konzol asztal

Smaragd fiókos epoxi konzolasztal

A természetesség a fában a színekben és az elegancia, kecsesség a formában, ezen szempontok mentén zajlott az az álomkép ahol ez a Smaragd fiókos epoxi konzolasztal született. Az asztal test kettő végében a gérbe vágott folytatás kapott szerepet. Az asztal lapján a faerezet és különböző metszetek bemutatását tűztem ki célul, erre bemarásokat az erezet mentén helyeztem el, majd csiszoltam, kerekítettem a finom tapinthatóságig. A smaragd színt változatosan hol a sík alá, néhol a faanyag szint felé eresztettem, majd a színtelen gyantával töltöttem fel az asztalvastagságig.

A konzol asztal lábában egy Bonsai Fa kapott hangsúlyos szerepet a kieső farészek (amikből három darab is az asztallapba került) helyén. A fiókok egy-egy oldalában látszik egy-egy ágkinövés ami megközelítőleg szimetrikusan helyezkednek az asztal kettő végében.  Az asztalban három szín különböző árnyalata dominál. A smaragd zöld epoxi gyanta hol erősebb (asztallap), hol halványabb főleg az asztalláb aljában és a Bonsai Fa hátterében. A fiókok mozgását hagyományos csúszóléc teszi lehetővé ami a világos krém színű szíjács (mint a faanyag nagy része a külső területeken) részből lett kivágva. A fiókok smaragd-színtelen epoxi gyantás fiók előtétet és az aljukra diófurnér borítást kaptak A sötét barna belső részek (geszt) adják a kontrasztosság hangulatát.  A lábrész Bonsai fás geszt része az asztal lapjában folytatódik.

A termék a képeken látható Életfa Lámpával egy rönkház bejáratában tölti be hivatását, hogy az otthonosságot, a lelkiséget fokozza a család életében már az első léptek megtétele után.

Az asztal elkészültének egyes lépései láthatóak az MTVA-Duna Tv Almárium felvételein, itt ebben a videóban:

Méret: 120*80×35 cm

Anyag: király dió – színtelen és smaragd epoxy műgyanta, acél láb

Ár: 473.000 Ft

Ezt a terméket ebben a kategóriában találod
Ajánlat kérés
Megrendelés