Zöldike az Epoxy Műgyanta Juhar Lámpa (L99)
Méret: 55x50x7cm
Anyag: hegyi juharfa, epoxy műgyanta, horganyzott acél
Ár: 156.000 Ft

Zöldike – Epoxy Műgyanta Juhar Lámpa

Tér és idő… Mágia, erő, kecsesség… A műgyanta-juharfa-acél lámpa egészen más élményt nyújt szemlélőjének nappali, és az esti sötétségben. Két különböző, de elementáris hatást.

Esti sötétben a fali lámpa központ alak a fém majomkenyérfa, lelke a zöld fény. A fali lámpa fényeit életre keltve a horganyzott acélfa ősi, misztikus fétisként dereng elő a hívogatóan titokzatos-mesebeli zöld háttérből. A puhán sejlő fények-árnyak, és a különféle anyagok játékosságot, egyúttal markáns erőt sugároznak. Nincs szemlélő, aki ki tudná vonni magát a Zöldike dekorációs lámpa bűvöletéből – de ki is akarná…

Nappali fényben aztán újabb ámulatban lehet részünk – teljes pompájában feltündöklik a LED lámpát ölelő hegyi juharfa mézes-karamellás gyűrűje, a minden ízében tökéletes keret is. Mint opálzöld tengerszem hullámzik, ragyog lágyan a háttér, a fémnek és a fényeknek köszönhetően fel-felcsillanó ékszerként lebeg benne az acélfa teste.

A LED lámpa igazán egyedi, kreatív esküvői meglepetés, nászajándék lehet. Szeretettel ajánljuk bármilyen alkalomra azoknak, akik nem szeretik a sablonos megoldásokat, és ragaszkodnak az igazán értékes lakberendezési alkotásokhoz.

Ezt a terméket ezekben a kategóriákban találod: ,
Ajánlat kérés
Megrendelés