MENÜ

Dohányzóasztal, kisasztal a nappaliban

kisasztal,Dohányzóasztal

A dohányzóasztal megállja a helyét a nappaliban, a hálószobában az előtérben egyaránt.

A lakberendezés a funkción túl nem csak divatról szól, hanem a egy hangulatos és kellemes közegről, az otthon megteremtéséről. Egyedi minőségi bútorainkkal ezt szeretnénk segíteni.

kisasztal,Dohányzóasztal

Az asztaloknál fontos szempont a magasság. Különbönző méretű lábak felszerelésével könnyedén választható, hogy akár ebédlő asztal funkciót is be tud tölteni az 1méter feletti rönk asztal. A vas, vagy akár falábat rögzítő metrikus csavarhelyek kialakításával meghatározzuk nappali dohányzóasztalunk lábának helyeit.

Egy dohányzóasztal számtalan funkciót betölthet. Mérete kellemes (30-50 cm) magasságban van ahhoz, hogy a kanapéról, fotelből könnyen elérhető legyen. De természetesen igény szerint, van lehetőség más magasságú lábazatra. A láb, és a hozzá rögzített 5-10cm vastag fakorong adja a kisasztal teljes magasságát.

kisasztal,Dohányzóasztal

Az egyedibb lakberendezésre hivatottak ritkábban látott formát keresnek, mely a keresztmetszetben (bütü metszetet) mutatkozik meg igazán. Ebben a vágás típusban születnek a korong, vagy rönk asztalnak alapanyagként szolgáló dohányzóasztal méretű alkotások is.

kisasztal,Dohányzóasztal

A farönk vágás iránya szerint 3 metszetet különböztetünk meg, ami legtöbb esetben a húr irányt jelent az asztaloknál, mint ennél a dohányzóasztalnál is:

kisasztal,Dohányzóasztal

Ennél a kivitelezésnél a kis és ebédlő asztalok szélességét a pallók és az epoxi gyanta felhasznált mennyisége határozza meg. Kettő 20 centiméteres szélezetlen palló közé öntünk epoxi gyantát, és az asztalunk máris 50cm-es lesz.

Az epoxi gyanta technika segítségével a kis asztalokban megjelenik az átláthatóság, így lehetőség adódik különböző dekorációkat (életfát) beépíteni. Több esetben a LED világítás is szóba kerülhet, de nappali időszakban a természetes fény is kiemeli ezeket a különleges megoldásokat.

műgyanta asztal ajándék drótfa réz acél alumínium horganyzott 109.9.2

A festői szépségű életfa méretét az ebédlő vagy a kisasztalban felhasznált gyantamennyiség határozza meg.

kisasztal,Dohányzóasztal
A fa anyagát tekintve a nagy választék jegyében jelentős készletet raktáraztunk el:
kisasztal,Dohányzóasztal
Így nagy választékkal rendelkezünk, hogy különleges és szép textúrájú korongokból lehessen válogatni. Epoxi gyantával kiöntve – a konzerváló hatása mellett – ezeket a természetes mintákat láthatóvá tesszük.
Természetesen a teli korongok is fontosak, melyek a kieső farészeketől mentesek.

kisasztal,Dohányzóasztal

Van hogy a természet szép munkáját a rönk darabban fellelhető kisebb-nagyobb repedések adják. Így állt össze újra ez a rönk asztal is a fűzfa korongból.

kisasztal,Dohányzóasztal

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük