MENÜ

Epoxi falburkolat, faltakaró, faldísz

Epoxi falburkolat, faltakaró, faldísz: 3 tipp, ha igazán hangulatos otthonra vágysz

Az otthon nem csak egy hely, hanem egy érzés is, amit Magadnak építesz fel, rendezel be, és díszítesz tetszés szerint.

Minket ez a gondolat vezérelt akkor, amikor kitaláltuk neked a modern lakásdíszek epoxiba álmodott, újabb generációját: az epoxi falburkolat, epoxi faltakaró és epoxi faldísz innovatívan és ötletesen dizájnolt változatait.

Olyan otthont szeretnél, ami teljesen a saját ízlésed és igényeid megtestesülése? Íme, az ajánlatunk a hangulatteremtéshez!

epoxy gyanta led fali lámpa-bonsai drótfa 121.11

Epoxi faltakaró (epoxi falburkolat): 2 az 1-ben, tetszetős keretben

Az epoxi faldísz lámpa és lakásdekorációs fényforrás is egyben – a kellemeset a hasznossal egyesítve. Egy szélfútta bonsai ezüstös árnyalatai és a lomhán hullámzó tenger megnyugtató érzése jelenik meg a LED panel és epoxy gyanta hangulatvilágítás által a lakásodban.

A csendes esti órákban éjszakai mélykékje relaxál, amit harmonikusan kiegészítenek a világosabb árnyalatok. Míg egy statikus kép vagy más fix díszítőelem mindig ugyanazt az egyetlen arcát mutatja neked, az epoxi gyanta hangulatvilágítással megdobott LED panel olyan, mint a hangulatzene: Hozzád igazodik, felerősíti a kellemes érzéseket, vagy éppen kiegyensúlyoz.

Masszív, impozáns keretében szilárdságot sugall, erőteljes benyomást kelt ránézésre ez a belsőépítészeti műtárgy. De amint eljátszol diszkrét vagy épp kellemesen előtérbe kerülő fényeivel a távirányító segítségével, máris kiderül, hogy ez a dimmelési és színhőskála a lelked rezdüléseit követi le, hogy mindig pozitívabb mederbe terelje a hangulatodat – éppen arról a pontról, ahonnan beállítod.

Kettő az egyben lakásdísz ez: világítótest és lélekhangoló!

epoxy gyanta led fali lámpa-bonsai drótfa 121.8

Epoxi faldísz. Pompás emléktárgy – vagy esztétikus faltakaró elem?

Csöveket, kábelspagettit nem túl szívderítő látvány szemlélni a falon. Ennek megoldásához is kiváló lehetőséget nyújt a lézer gravírozott epoxi falburkolat, amely elegánsan öltözteti a teret, és nem csupán „takargatja” a problémákat.

műgyanta faldísz leasergravír leser diófalburkolat fabetét 113.7

De nem kellenek a falon futó szerelések, vezetékek ahhoz, hogy ez az epoxi falburkolat megtalálja a helyét otthonodban. Elég hozzá az a mindannyiunkban meglevő emberi igény, hogy emléket állítsunk az életünkben adódó fénypontoknak: jelentős eseményeinknek, családi értékeinknek, jeles dátumoknak.

De ugyanígy lehet a megörökített gondolati tartalom egy személyes vagy családi mottó, emlékeztető „varázsszó” vagy (akár modern, akár hagyományosabb) házi áldás.

műgyanta faldísz leasergravír leser diófalburkolat fabetét 113.1

Minden elképzelhető, és a lehetőségeknek semmi sem szab határt – legalábbis a mi mesterségbeli tudásunk biztosan nem, mert az elegáns dió faldísz rostjai közé gravírozzuk, amit csak szeretnél.

Egyik kedves ügyfelünk esetében pl. ez az epoxi faldísz a várva-várt kisfia születésének állított emléket!

Epoxi faldísz, ami még világít is: a LED fotóval és a művészi falilámpa

A hangulatvilágításnak ezernyi válfaja létezik, de egyik sem múlhatja felül azt, amikor saját életünk eseményeit és az általunk leginkább szeretett személyeket – illetve képmásukat – vonjuk a LED szemet-szívet gyönyörködtető fénykörébe.

műgyanta lámpa fényképtartó ajándék drótfa réz acél alumínium horgany 105.9.3

A műgyanta–diófa művészi párosításra épülő LED fotófal egy olyan epoxi falburkolat (vagy epoxi faltakaró), amely a fény, a fa, az otthonos tér és a romantika jegyében vonzza a tekintetet, miközben csak úgy sugározza magából a konkrét értelemben vett fény mellett a jó hangulatot és az inspirációt is.

Ha Te azonban inkább a szívedbe szereted rejteni a szép emlékeket, és egy semlegesebb epoxi faldísz a vágyad, akkor a koncepcióban egyszerűbb, de kivitelezésében hasonlóan igényes műgyanta dió lámpa jó választás számodra.
Biztos lehetsz benne, hogy ez a dísztárgy sem marad észrevétlen.

Mint egy régi és megbízható barát, ez inkább a hangulatával, meghitt kisugárzásával hat, miközben nem tolakszik az előtérbe, ugyanakkor meghatározza az enteriőr hangulatát, és a luxus benyomását kölcsönzi az életterednek.

műgyanta lámpa fényképtartó ajándék drótfa réz acél alumínium horgany 105.11

Ahol boldog vagy, ott vagy otthon!

Ezt szokták mondani a bölcsek. Mi megfogadtuk a tanácsukat, és olyan lakásdíszítő elemeket készítettünk Neked, amiktől szebbek lesznek az esték, és még vidámabbak a nappalok.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük