MENÜ

Epoxi Falióra ÉletFával

műgyanta óra ajándék drótfa réz acél alumínium horgany-105.1

A 30cm-es átmérő pont az a méret amibe könnyen szerepet kaphat egy-egy ÉletFa vagy BonsaiFa az igénynek megfelelő stílusban kiválasztva.

A faanyag és a hozzá illő szín kiválasztására számtalan lehetőség van megrendelői igények szerint. Utána a beépített lelkiséget adó életfa méretének, anyagának (színe) és formájának kiválasztása következik. Későbbiekben jön az epoxi gyanta színe, ami például lehet a fentiekben látott kék (hozzá pácolt diófa), fehér vagy füst szín amihez az olajfűz passzol.

falióra,életfa

Szeretem amikor a faanyag természetes színeiben mutatkozik meg , minden fatípusnak a természetes színei az igazán látványosak, amiket a megmunkálás emel a láthatóság magas szintjeire. A haza fafajok közül nagyon eredeti az a diószín ahol a sötét és világos barna váltakozik a bézs szín árnyalataival. Ez a fafajta a király dió, kerti dió néven ismert keményfa.

falióra,életfa

A diófának jól áll az összes epoxi színező. Míg ennek a dió korongnak az életfájában és gyantájában az ezüst szín kapott szerepet, úgy a következő dió szeletnél az óarany az ami dominál.

falióra,életfa

Ebben a faliórában a fa kérge és annak metszetei is, nagy mértékben hatnak az összképre, hiszen a kéreg csiszolása minden rétegében más-más mintázatot és színeket mutat meg magából. Az epoxi óra jobb alsó sarkában a világos és sötét farészek mellett a természet munkásai is megmutatják ténykedésüket.

A következő falióránk anyagát a japánakác adja, melynek természetes szélezetlensége, külső határvonalainak minimális eklektikussága az egyik fő jellemzője.

falióra,életfa

Ezt a fafajtát a keménysége a rajzolata ami igazán kiemeli a többi faanyag közül. További képekért, videókért, az életfa tartalmáról kérem kattintson a képekre, ami elvezet a termékleíráshoz.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük