MENÜ

Epoxi gyanta asztal színezése

Az epoxi gyanta asztal színezése: amitől beteljesedik a varázslat

műgyanta led asztal ajándék drótfa réz acél alumínium horgany 117.7

Az epoxi gyanta asztal falbetétek, faldíszek, lámpák színezése is azt a kérdést kell, hogy megválaszolja, ami a műgyanta jellegéből általánosságban ered: az epoxi alapállapotban olyan tiszta és áttetsző, mint az üveg – és sokan így szeretik.

műgyanta lámpa ajándék drótfa réz acél alumínium horgany 94.2
Epoxy Műgyanta Dió Lámpa (Kattints a képre)

Akár maradhatna is így. Azonban sokan szeretnénk még többet kihozni lakásunkból, a minket körülvevő tárgyainkból. Az epoxi gyanta színezésével számtalan variációs lehetőség áll nyitva előttünk, hogy még személyesebbé tegyük otthonunkat.

Arról nem is beszélve, hogy a színezett epoxi gyanták sok esetben jobban ellenállnak a kornak, használatnak, mint az átlátszó epoxi társaik.

De az epoxi gyanta asztal színezése nem csupán hasznos…

Az epoxi gyanta asztal színezése különleges lehetőséget rejt, hiszen felhívja magára a figyelmet, sőt hivalkodik a képlékeny szabálytalanság szépségével, az egyenetlenséggel, a „tökéletlenséggel”, ami még élőbbé és természetesen kifejezőbbé teszi a tárgyat.

Olyan lesz a felület, mint egy ide-oda kanyargó, nyughatatlan folyóról készült pillanatkép. A „légi felvétel” egyszerre adja vissza – szavak nélkül is beszédesen – a világunkat uraló, alapvető ellentétpárt, az állandóságot és a változást: a faanyag által sugallt stabilitás, megbízhatóság találkozik a kavargó epoxi gyanta képlékenységével, szabad játékával.

műgyanta asztal ajándék drótfa réz acél alumínium horgany 109.12

Az epoxi gyanta asztal színezése által rejtett lehetőségek

A színes epoxival kitölthetjük egy kedvenc, régi asztal repedéseit és hézagait is, és ez esetben is teljesen egyedi dizájnt hoztunk létre, megmentve ezzel az enyészettől. Használhatunk különböző színű epoxi gyantákat is, hogy többszínű, megunhatatlanul változatos mintázatokat alkossunk meg.

Milyen lehetőségek vannak az epoxi gyanta asztal színezése terén? Az epoxi gyanta alapvetően színtelen és áttetsző. Külön színezés nélkül, a szakavatott megmunkálás nyomán lehet opálos vagy üvegtiszta.

Az otthonod jellemző színei, hangulata vagy az általad választott faanyag művészi sugallata szerint azonban bármilyen árnyalatot lehet választani, amivel külön feldobhatod a helyiség hangulatát.

Az epoxi gyanta asztal lehet átlátszó, mégis érdekes, mert így a „láthatatlan keretezés” még jobban kihozza a nemes faanyag „durva” természetességét, organikus hatását. Ezzel jól kiemelhetőek az egyszerűbb, a természetes életfolyamatokat tükröző, szinte megmunkálatlannak ható felületek.
A látványt tovább fokozza, hogy a műgyanta lehetőséget ad különböző minták „elrejtésére”, úgy mint egy szél tépázta drótfa belekomponálása az alkotásba.

műgyanta asztal ajándék drótfa réz acél alumínium horganyzott 109.9.2
Epoxy Műgyanta Fekete Diófa Étkezőasztal (Kattints a képre)

Ha nyitottabb vagy korunk újdonságaira, a modern, kortárs művészetre, akkor a lehetőségek széles tárháza áll nyitva előtted, ami a színeket illeti, hiszen az epoxi gyanta asztal színezése nem ismer határokat.

Legyünk merészek: okozzon meglepetést az epoxi gyanta asztal színezése!

Illik majd a lakásomba? Sokan kérdezik, akik még nem próbálták. Teljes szívünkből tudjuk, hogy a válasz egy erőteljes igen!

A karamellsárga vagy türkizkék színek persze nem illenek minden enteriőrbe. Azonban éppen a választható színek arzenálja teszi lehetővé, hogy mindenki megtalálja az otthonával leginkább harmonizáló alkotást, legyen bár minimalista, korszerűen letisztult, vagy éppen az eklektika gazdagságát felvonultató ház.

Képzeld csak el, hogy az ebédlőd puritán dísztelenségét megtöri egy szándékosan harsány, vidám szín, ami a fókuszba állítja azt a teret, amit nap mint nap körülültök!  A választott színnek nyugtató hatása lehet, vagy vidámabbá és produktívabbá is teheti a reggeledet, mint a jó erős, aromás kávé, amit az asztal egzotikus vörössége vagy vadító narancsszíne mellett még jobban átbizserget.

A kétféle játék az epoxi gyanta asztal színezése terén

A technikai lehetőségek és módszerek fejlettségének, de még inkább a Te elképzeléseidre és álmaidra való művészi ráhangolódásunknak köszönhetően a termékeink ahhoz az eszményképhez idomulnak, mely a legszebb fényében tünteti fel az otthonodat.

Vegyük csak a színek játékát, amit az epoxi gyanta asztal színezése megvalósíthat. Az asztallap színezése lehet homogén és így intenzívebb vagy a színek impresszionista átmeneteiben és árnyalataiban elmerengő.
Választhatsz egységes színezést, akár az éles és heves hatásokig menően.

Ha pedig egy „halkabb”, csendesebb hangulatú teret szeretnél megvalósítani, akkor szavazhatsz arra is, hogy a finom nüanszok egymásba játsszanak az epoxi gyanta asztal különleges, visszafogottabb színezése által.

műgyanta-asztal-ajándék-drótfa-led-lámpa-réz-acél-alumínium-horgany-107.5

És akkor még nem is beszéltünk arról a lehetőségről, hogy LED-világítással kiegészítve fokozhatod a látványt, „reflektorfénybe” állíthatod az alkotói műhelyünkben készült, lenyűgöző iparművészeti tárgyat – hiszen az megérdemli, hogy otthonod díszeként prezentáld.

Ekkor már valóban nem „csak” egy praktikus, szerethető asztal dobja fel a mindennapjaidat, hanem a manapság trendi lakásdekorációk felségterületén járunk, ahol a LED-lámpa vidám fényétől is csak úgy pulzál az élet körülötted.

Mi készen állunk arra, hogy formába öntsük, anyagba álmodjuk a legmerészebb fantáziádat is. A lehetőségeknek csak a Te képzeleted szabhat határt!

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük