MENÜ

Epoxi tenger az étkező asztalban

epoxi tenger asztal.11

Első szereplős hasonló termékkép a méretek szemléltetését szolgálta. Ez a mostani már összetettebb?

Mégis mit csinálok az asztalon?!

Ez a gyakorlat több másikkal egybe véve sokat tett hozzá ennek az asztalnak az elkészüléséhez. Az egészséges épp testi működéseimet a napi gyakorlatokon keresztül érem el, például a gerincküzdelmek feloldását.

Mit keres a kék matrac az asztalon?

Vigyázok és tiszteletet adok az étkező asztalnak a matrac használatával.

Miért ez a test tartás?

  • Több képen csak állok az asztallap mellett, amit most kevésnek éreztem. Itt most a szimbolika nagyobb hangsúlyba került, mint a méretarányok szemléltetése. Egy ebédlő asztalon ülni kevésbé illik mint a fejen állás utáni láb leeresztést megtartani.
  • Állítják, hogy a fejenállás a rengeteg jótékony hatásával érdemelte ki a testtartások királynője címet. Így alakult, hogy az Epoxi Tenger Étkező Asztallal egy királynő tartásában jelenjünk meg.
  • Ez asztal az előkészületekkel,a száraz faanyag kezelésével egybe számolva 9 hónapon át készült. Így jött a gondolat a figyelem felkeltő kép készítésére és kevésnek éreztem volna ha nem ebben a tartásban szerepeltetem magamat.

Mi a célja a képnek?

  • A nálunk született alkotások lelkiséget céloznak, amiben benne van egy életformával, gyakorlatokkal teli életmódnak a hirdetése. A mentális és testi szokások a célja a befelé vezető úton való haladás, a színek, a formák ezen a befelé vezető úton születtek meg, öntődtek kézzel fogható formába.
  • Ennek az asztalnak az életre hívása, mentális, intuitív és testi cselekvések eredménye volt. Az énekes a hangját adja a szöveghez és így lesz dal. Ezzel az asztallal egy testtartást adtunk egymásnak.
  • Az asztallábat eddig máshol még nem láttam. Nagyon hasonlók több helyen készültek már, azonban ennek a vaslábnak egy középső támasza is van. A formát és főként a stabilitást is fokozza, hogy az asztal mozgatása és használata közben öt nagy felületen biztosítja a felfekvést és rögzítést.
epoxi tenger asztal.13

Fontosak a részletek, ahogy a kép bal oldalán egy meghagyott kérgesség a tenger szint felé tornyosodva egy meredek sziklás part szakaszt imitál. A kép jobb alsó sarkában a sziklás részeken három-négy belvíz is megjelenik erős kékségével. A szikláknak csapódó fehér hullámverést, a mély és sekélyes vizeket szimbolizáló kék színek keveredést már csak az elő képpel lehet felülmúlni.

epoxi tenger asztal.6

Az asztal minden oldala széle nagyon különböző, így az egyik sarkában például egy öbölből indulunk ki és haladunk az asztal közepe felé a fekete és sötét kékségen, bogár rágásokon keresztül a világosabb részek irányába

epoxi tenger asztal.5

Az asztal éle szögbe vágást kapott, így a tenger étkező asztallap karcsúbb hatást kelt. Emellett a különböző metszetek tovább fokozzák a megjelenést a színtelen epoxi gyanta és a faerezet látványosságának szempontjából.

Ez az élvágás jelen volt az első tenger asztalnál, amit nagyon hasonló kiviteleben készítettünk el három évvel ezelőtt.

mugyanta led asztal ajandek drotfa rez acel aluminium horgany 116.2


Az első epoxi tenger asztal egy kevésbé hullámos formában készült el, melynek az asztallapját ugyancsak fűzfa palló alkotja. Nagyon hasonló színek szerepeltek benne, mégis az összhatás kicsit mást eredményez a kevésbé öblös és tagolt partszakaszok okán.

mugyanta led asztal ajandek drotfa rez acel aluminium horgany 116.9

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük