MENÜ

Falburkolat – fotófal – életfa fali lámpa egy termékben

Belsőépítészet a falburkolatban, lakberendezés, otthonosság, családi fészeképítés a fotófalban, lelkiség az életfában és praktikusság a fali lámpában.

smaragd életfa fali lámpa 154.4

A fotófalra igény szerint adott a lehetőség, amikor a falburkolati lámpa mélységben erősebb keretet kap és lehetőség nyílik az acél huzalok kifeszítésére, melyre a fényképek csíptethetőek.

műgyanta lámpa fényképtartó ajándék drótfa réz acél alumínium horgany 105.10

Minden bútordarab esetében nagy célkitűzés, hogy minél több szerepet töltsenek be. Egy falon, falrészen egyszer elég legyen munkálkodni, és amikor készen van, már csak csodálni kelljen a végeredményt.

Az epoxi gyanta nagy segítség abban, hogy a szélezetlen faanyag szabálytalan vonalait kiegyenesítse és a keret formába hozhatóvá váljon. Továbbá az átvilágíthatósága lehetővé teszi, hogy különböző színekben hangulatfényt jelentsen a lakásdekorációban.

Abban az esetben amikor nem az epoxi gyantát használom az átvilágíthatósághoz, akkor a falburkolati lámpa keretébe építem a LED szalagot. A keretbe építéskor nyitott a lehetőség, hogy a szalagot belülre vagy kívülre fogassam, mint ennél a fotófalnál is:

életfa,fali lámpa

Eddigi megrendeléseim során kettőször találkoztam azzal, hogy légkondicionálók környezetének dekorációja volt a lakberendező célja. Az egyik ilyen egy falburkolati polc funkciót kapott, ahová a család porontyának a születési dátuma is lézer gravírozva lett egy szívhang mellé.

műgyanta faldísz leasergravír leser diófalburkolat fabetét 113.7

Ugyancsak egy klíma környezetének dekorálása és funkcióval való ellátása történt meg abban az esetben, ahol egy nappali központi szerepében kapott helyet az asztallap méretű szélfútta Bonsai fa lámpa.

epoxy gyanta led fali lámpa-bonsai drótfa 121.10

Ezeket a a falburkolati termékeket, Életfa lámpákat, fotófalakat függetlenül attól, hogy milyen szerepkört szántak nekik egy prototípus előzte meg. Ennek az első darabnak a dió pallóit opálosra munkált színtelen epoxi gyantával öntöttem fel. Nem kapott Bonsai fát, sem Életfát, az egyszerűség volt a termék célja. Minimális ötletesség az átlósan meghagyott berepesztésben rejlik, ahol a farostok szépen vizsgálhatóak a fa szerelmesei számára.

műgyanta lámpa ajándék drótfa réz acél alumínium horgany 94.6

A jövőben könnyen el tudnám képzelni, hogy egy egész fal felülete diófa falburkolatot kapjon, melynek a közepén, vagy kiszemelt szegletében egy a fentiekben látott Életfa fali lámpa, vagy fotófal kapjon szerepet.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük