MENÜ

Fali tükör, Álló tükör,Epoxi gyantázott tömör fa tükör!

epoxi fürdőszoba fatükor kerek tükör.152.2

A tükör köré a keret ami igazán feldobhat egy álló, vagy fali tükröt a nappaliban a fürdőben, vagy akár a ruha fogasnál az előtérben. Termékeinket változatossá, egyedivé tükörré teszi a körül ölelő keret, lehet akár az szögletes téglalap alapú, vagy szabályos kör. Bármilyen formára eshet a választás, hiszen a tükröt és a fát is lehet igény szerint formálni. A lakberendezési tárgyaknál szempont lehet hogy egy szélezetlen rönk szeletet hagyunk meg tükörnek, , melynek a szélét a fa természetessége vezeti a belső részek pedig a tükör rögzítését biztosítják. Számos lehetőség adódik, hiszen a formák, színek bármilyen módon kombinálhatóak, így készült el ez a szabályosan kerek fali tükör is:

epoxi fürdőszoba fatükor kerek tükör.152.1

A tömör fa keret lehetőséget nyújt a LED szalag beépítésre is, így legtöbb esetben a hölgyek reggeli készülődését teheti könnyebbé az erős (akár állítható) „smink fény”megvilágítással

Divatos anyag lett az epoxi gyanta, mert olyan tüzelőre szánt gyönyörűen egyedi és természetes fa anyagokat konzervál, melyek az epoxi használata nélkül az enyészett martalékává válnának. Miután a fenti kerek tükör szélében a repedést az epoxi feltölti, úgy a farostok a szivacshoz hasonlóan telítődnek el a gyanta impregnáló hatásával.

A formát és méretet mi, pontosabban a megrendelői igény szerint a alkotó kezek határozzák meg. Így készült el egy rönkház előterébe ez a falra akasztható álló tükör is:

fali tükör

A tükör legszebb részei azok a csomók és smaragd zöld gyantával kiöntött „fahibák” melyeket az epoxi használata nélkül nem tudnánk megőrizni.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük