MENÜ

Konzol asztal, vagy könyvespolc epoxi gyantával öntve.

Kettő, méretben nagyon hasonló bútordarabról van szó, hiszen mélységében szűkös, falhoz közeli és szélességben három-ötszöröse is lehet a mélységének. A magassága tetszőleges a funkciója szerint függően attól, hogy egy előtérben helyezkedik el a kabátok alatt kulcstartónak, öltözködőnek használva vagy egy dolgozó szobában irattartóként.  

A kettő bútordarab megegyezhet funkcióban is, amikor tárolási célt töltenek be. A könyvespolc nevében benne van a tárolás, míg a konzol asztal egy irodába végzett szolgálatában tölthet be kiegészítő, tároló, irattartó polc szerepet.

A könyvespolc lehet nyitott, vagy ajtókkal zárt. Az általunk készített nyitott könyvespolc egy konyhasziget folytatásaként kapott szerepet megrendelőnk otthonában.

A konzolasztalnak legtöbb esetben egy fedlapja és tartóváza van, míg ritkább esetekben fiókokat is kaphat további tárolási célokkal.

Így történt ennél a fiókos konzolasztalnál is, mely egy rönkház előterében kapott dekorációs szerepet.

Az otthonok előterébe lép be először a látogató, így a bútorok formája, stílusa a dizájn itt ebben az élettérben mutatkozik meg először. Ennél a lakberendezési asztalnál nagy szerepet kaptak a színek, az epoxi gyanta. A képre kattintva több fotó segítségével láthatóvá válik az asztal lábába épített Életfa-Bonsai Fa képviselte hagyomány és lelkiség.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük