MENÜ

Nászajándék, Asztali epoxi gyanta Lámpa, szél fújt ezüst drótfa

Nászajándék, Asztali epoxi gyanta Lámpa, szél fújt ezüst drótfa

A lámpa nem csak fényt ad, mond is valamit, mint a Asztali epoxi gyanta Lámpa, amiben egy szél fújt ezüst drótfa írja le történetét. Ezt a megrendelést esküvői ajándéknak szánták, egy fiatal pár akik életüket, történetüket kötik össze. Mint az emberi sorsokat a környezet, köztük a szél is húzza-vonja. Levelei akár a gondolatok ide-oda sodródnak. A törzs mint egy ember gerince belülről tartja erősíti az egész testet, aminek vannak gyökerei és múltja az a nagy viharokat is kiállja.

A természet munkája, ami ennek a juhar fának az odúvá érlelésével lehetőség adódott, hogy egy kis bonsai drótfát helyezzek el középre. A háttérből hangulatosságot fúj a szél a funkciót adó LED világítás ezüstös színével. Az otthon, az asztal dísze lehet az asztali gyanta lámpa célja.

Lakberendezés, világítás, szépség van bele kódolva ebbe az alkotásba. Szerettem az acélt hajtani a fát csiszolni, az epoxi gyantával lezárni portalaníthatóvá impregnálni. Esküvői ajándék, ami a friss házasok otthonának hangulatát hivatott színesíteni.

 

 

Méret: 40*29*8  cm

Anyag: juhar rönk korong, epoxy műgyanta (színtelen és ezüst epoxi gyanta)

Ár: 117.000 Ft

Ezt a terméket ezekben a kategóriákban találod: ,
Ajánlat kérés
Megrendelés