MENÜ

Juharfa Fali Lámpa

Juharfa Fali Lámpa

A Juharfa Fali Lámpa dekoratív, attraktív gigantikus faliékszer – természetesen nem csak falon mutat remekül! Vitathatatlanul markáns lakberendezési tárgy, mely, ha megkapja a számára elegendő teret, varázslatosan kiteljesedhet. Nem csak a fal, hanem a helyiség enteriőrének is meghatározó szereplője lesz. Az exkluzív LED fali lámpa egyediségét a természet zsenialitása, és a különféle anyagok művészi egységgé formálása adja.

A juharfa szeletben a bézsek és barnák millió árnyalatainak játéka… A sok évig rönkben való tárolás okozta márványosodás… A metszetben, mint artériás ér kacskaringózik egy piros szalag…

A LED fali lámpa bámulatosan szép méhének jobb felső sarkán látható repedésen keresztül kitörni készülő acélból sodrott bonsai küzdelme – termékeink már-már szinte kötelező eleme. Mindezt a színtelen műgyanta kiegészítése konzerválja örökéletűvé.

A fügekaktusz színű műgyanta, mint kagyló selymes gyöngyházas burka… Megvilágítva zöldes fényt sugározva tölti be fali lámpa led küldetését.

A lámpa 3W-os LED égőjét 3 darab AA-s elem működteti. Természetesen kérhető hálózati áramra szerelhető LED-es változatban is.

Méret: 37x30x7cm

Anyag: juharfa, epoxy műgyanta, horganyzott acél

Ár: 117.000 Ft

Ezt a terméket ebben a kategóriában találod
Ajánlat kérés
Megrendelés