MENÜ

Egyedi epoxi konzol asztal

Egyedi epoxi konzol asztal

Egy korhadásnak indult japánakácfa töredezett pallói adják az alapját ennek az egyedi epoxi konzol asztalnak. A moha zöld és natúr zöldre színezett epoxy gyanta impregnálja és keményíti ki a lukas odva kieső farészeket és köti össze a konzol asztalt alkotó darabokat egy egésszé. Az asztal egy méter magas, így a beépített bonsai fa is  közel ekkora, szinte asztallapig ér a lombja. Az asztal lábába épített fa törzse pedig a láb alsó részén látható odun keresztül a palló végében mintha a föld alatt eresztené ki gyökereit.

A japán akác ritka rajzolatos erezete és színei ami igazán szembetűnővé teszi ezt a faanyagot.  A megrendelő kérése volt, hogy vas ne szerepeljen az asztalban, így a hátsó fa összekötő merevítést is az asztalhoz illeszkedve zöld epoxi gyantával kezeltem és ugyancsak az epoxi gyanta ami a csapozások kötő anyagaként szolgált.

Az egyik asztalláb irányából a moha zöld epoxi gyanta, míg a Bonsai fa láb irányából a sima zölddel színezett epoxi gyanta színeivel öntöttem meg a kitöltendő réseket.  Ez a kettő epoxi gyanta szín az asztallap közepe tájékán elegyedik egymással és mutatnak egyedi formákat.

 

Méret: 110*100×35 cm

Anyag: japánakác – zöld és moha zöld epoxy műgyanta

Ár: 430.000 Ft

Ezt a terméket ebben a kategóriában találod
Ajánlat kérés
Megrendelés