MENÜ

Epoxi Barbi Vs Epoxi – Fa Wc ülőke

Epoxi Barbi Vs Epoxi-Fa Wc ülőke

Japánakác fával és pink epoxi gyanta felhasználásával készült el következő termékünk az Epoxi Barbi Vs Epoxi – Fa Wc ülőke. Ugyanezen anyagok felhasználását kérte megrendelőnk otthonuk étkező asztalához is, így ezek az igazán egyedi anyagok emelik fényét új otthonuknak. A japánakác kiemelkedően tömör, sűrű farostú faanyag (a megmunkálás is nehézkes), ami nagyon nehezen hasad, ezért például a legrosszabb tüzelő anyag és annál szebb erezetű kézműves alapanyag.

Az alsó wc deszka, három részében fogja össze a tömör faanyagot és fokozza színezettséget A felső epoxi fa wc ülőke minimális pink színt és epoxi gyantát kapott, éppen csak a figyelem felkeltését szolgálja a lehajtott állapotában. A fehér kis gombok a felső és alsó ülőke esetében is a tisztaságot, jelképezik. Az ülőkét külön kérésre visszacsapódás gátlós rozsdamentes zsanérral szereltük fel, aminek köszönhetően az élettartamot növeltük.

Ennek az egyedi gyártású epoxi fa wc ülőkének formáihoz bármilyen wc ülőkének a formáját lehet felhasználni, és gyártásához alapjául venni.

Az ülőke deszkák, minden oldalról vízzáró felületkezelést, kemény bútoripari lakkot kaptak. Ennek és az epoxi gyantával való kezelésnek, köszönheti tartósságukat.

 

Méret: 43*37 cm

Anyag: japánakácfa, pink (ciklámen-rózsaszín) epoxi gyanta

Ár: 139.000 ft

Ezt a terméket ebben a kategóriában találod Címkék , ,
Ajánlat kérés
Megrendelés