Epoxy műgyanta fekete diófa étkezőasztal (A109)
Méret: 165×95×77 cm
Anyag: szélezetlen amerikai diófa palló, epoxy műgyanta, horganyzott acél
Ár: 501.500 Ft Ft

Az epoxy műgyanta fekete diófa étkezőasztal készítésekor nem titkolt célunk volt, hogy olyan karakteres kompozíció készüljön, mely bármely helyiség különleges középpontja lehet.

A bonsai dróta fa epoxi térbe dermedt szélfútta elevenség, kacskaringós formái  tervezett arányban tölti ki a rendelkezésére álló helyet az ebédlő asztal oldalában.

Az egymásnak külön-külön markánsan ellentmondó anyagok, a nemes diófa, a modern műgyanta, a fém dinamizmusa patikamérleg-pontossággal kimért részei, arányai a funkcionalitás mellett az epoxy étkező asztal különlegességét szolgálják.

Csipetnyi plusz extravagancia, hogy az ebédlő asztal lapjában megtartottuk a pallóba ütött cikkcakk formájú vasalatot, mely eredetileg a repedések kezelésére szolgált. A fekete diófa asztal konzerváló, védő műgyanta burka tükörsima felületével selymesen finom, és könnyen tisztítható.

A beépített LED lámpasor igény szerint kérhető. A LED-es fényforrás által megvilágított különleges fa asztal önálló lakberendezési univerzumként csábít bennünket gyönyörködésre, és nem mindennapi LED lámpaként is funkcionálhat.

 

 

 

Ezt a terméket ezekben a kategóriákban találod: ,
Ajánlat kérés
Megrendelés