MENÜ

Epoxy műgyanta fekete diófa étkezőasztal

Epoxy műgyanta fekete diófa étkezőasztal

Az epoxy műgyanta fekete diófa étkezőasztal készítésekor nem titkolt célunk volt, hogy olyan karakteres kompozíció készüljön, mely bármely helyiség különleges középpontja lehet.

A bonsai drótfa asztal epoxi térbe dermedt szélfútta elevenség, akár egy életfa kacskaringós formái  tervezett arányban tölti ki a rendelkezésére álló helyet az ebédlő asztal oldalában.

Az egymásnak külön-külön markánsan ellentmondó anyagok, a nemes diófa, a modern műgyanta, a fém dinamizmusa patikamérleg-pontossággal kimért részei, arányai a funkcionalitás mellett az epoxy étkező asztal különlegességét szolgálják.

Csipetnyi plusz extravagancia, hogy az ebédlő asztal lapjában megtartottuk a pallóba ütött cikkcakk formájú vasalatot, mely eredetileg a repedések kezelésére szolgált. A fekete diófa asztal konzerváló, védő műgyanta burka tükörsima felületével selymesen finom, és könnyen tisztítható.

Milyen színekre lehet színezni a műgyantát?! Bármilyenre, hiszen igazán a környezete határozza meg, hogy mi az amit szeretnénk. Ennél az asztalnál az áttetsző kékre esett a lakásdekorációs epoxi ebédlőasztal színének választása, így lett mély sötét átvilágítható kék a műgyanta színe.

A beépített LED lámpasor igény szerint kérhető. A LED-es fényforrás által megvilágított különleges fa asztal önálló lakberendezési univerzumként csábít bennünket gyönyörködésre, és nem mindennapi LED lámpaként is funkcionálhat.

Méret: 165×95×77 cm

Anyag: szélezetlen amerikai diófa palló, epoxy műgyanta, horganyzott acél

Ár: 970.000 Ft

 

 

 

Ezt a terméket ebben a kategóriában találod
Ajánlat kérés
Megrendelés