MENÜ

Ezeréves sólyom – Epoxy asztal

Ezeréves sólyom – Epoxy asztal

Ennek az epoxy rönk asztalnak a formája nagy hasonló a Star Wars-ban megjelenő Ezeréves Sólyom űrhajó külső kontúrjaihoz. Így kapta ezt a fantázia nevet, amihez nagyon jól mutat az asztallap első LED – világítása. A hálózatról működtetett LED szalag és az epoxy asztalba épített távirányítós szabályzó egy feketére színezett fedlapot kapott, ami ugyancsak fokozza az Ezeréves Sólyom keltett hangulatot.

Az epoxy asztal vékonyságának légiességének  és az öt asztallábnak ugyancsak az esztétikai megjelenés az irányelve és mellékesen a stabilitást is fokozza. Az asztallap alján és oldalán is a füst színű epoxi kiegészítés a LED szalag fényáteresztését biztosítja, így annak ereje már túllép a hangulatvilágítás mértékén. Ennek okán egy fényerő szabályzó egységet is az asztalba építettünk, hogy a képeken is szereplő fekete távirányítóval lehetőség van a fényerő csökkentésére.

Az epoxy hatására az asztallap mintájának erezetének rajzolatossága sötétedik,ennek tudatában került felhasználásra a színtelen és a füst színű epoxy gyanta.

 

Méretek: 47*92-117 cm

Anyag: Csomoros nyárfa korong,  füst színű epoxy gyanta

Ár : 397.000 ft

Ezt a terméket ebben a kategóriában találod
Ajánlat kérés
Megrendelés