MENÜ

Ezüst Bonsai a gravirozott céges ajándék

Ezüst Bonsai a gravirozott céges ajándék

A gyökértől a gyümölcsig egyensúly egy céges ajándékban kivitelezve, az Ezüst Bonsai a gravirozott céges ajándék életre hívását mutatja be ez a termék leírás.

A megrendelést leadó lelkiismeretes kollégák a 10 éves cégalapítási évforduló alkalmával rajzolták körül igényüket a képeken látható Ezüst Bonsai a gravirozott céges ajándék életre hívására. Az irányvonalak tisztázása után kezdtem a szárított cseresznye gyökér metszett gyalulásába, CNC-munkálatokba majd a gyantával való kezelésbe. Amikor készen állott az alapanyag a Bonsai Fa szálait alkotó ezüst drótok előkészítése, majd sok-sok órán keresztül történő hajtása következett.

A gravírozott céges ajándékon szerepeltetett csapat építő idézetet a bonsaifa gyökereinek tekeredése tölti fel misztikusságával. A zászlóra kitűzött jelmondatok erősítik a közösséget, ahogyan egy etikai kódexben gyökerezik a lelkiség és egységtudat és válik hatékonnyá a csapatmunka. Számomra ez a termék szimbolikája a megrendelő cégnek, mert a gyökérzet bár alul önmaga szépségében táplálja a lombot, úgy a lomb is ellátja fénnyel a gyökeret. Így ezzel az idézettel szavakba égett egy egészséges szervezet mögöttes tartalma, az egészséges csapatmunka. Ahogyan az egészséges termésből lehet következtetni a fára, úgy a teljesség állapotát bíró szervezetnek teljesek lesznek a termékei alkotásai.

A cseresznyefa gyökér felületén szerepet kapott a céges „HE”logó és egy kék kis tó és egy  folyó ahogyan az ellátja vízzel a szervezet gyökereit. Szívem szerint sok hasonlattal, szemszögből folytatnám a téma elemzését, amit meg is teszek csak magamban :)!

 

Méret: 52x43x13cm

Anyag: cseresznye gyökér, kék epoxy műgyanta, horganyzott acél

Ár: 147.000 Ft

 

Ezt a terméket ezekben a kategóriákban találod: , , Címke
Ajánlat kérés
Megrendelés