MENÜ

Feketenyár – dohányzóasztal – epoxi asztal

Feketenyár – dohányzóasztal – epoxi asztal

A méreteit tekintve akár ebédlőasztal is lehetett volna az itt látható feketenyár dohányzóasztal epoxi asztal, annyi változtatással, hogy a jelenlegi 53 cm-es magasságát húsz centivel megemelnénk. Egy 130 cm körüli asztal a négy személyes ebédlő asztalok közé sorolható, mégis a jelenlegi magasságában inkább a dohányzó epoxi asztal szerepét tölti be. Ami ráadás ennél az asztalnál, hogy a LED szalag világítás hangulatfény szereppel ruházza fel. Az epoxi asztalok egyedisége, hogy az amúgy puhafának tekinthető faanyagot kikeményíti és akár mint egy kőtömb, olyan szilárdsággal viseli a mechanikai hatásokat.

A dohányzó asztal érdekessége, hogy a nagy repedés fekete epoxival kiöntött kivezetésénél egy Életfa került beépítésre. A füst színű felhő alatti törzs és feletti lomkorona teljesen látható, míg az epoxi füst homályában kicsit elveszett életfarészek is mind stabilan állják az  idő próbáját.

Az epoxi asztal egyik sarkát a csomoros fákra jellemző rajzolatosság mintái és a lefelé fordított elcsiszolt tüskék is díszítik, melyeket a videón és a képeken szépen ki lehet venni. Az asztallap ellenkező sarkán egy szeletnyi farészletet és annak repedezett erezetét a füst színű epoxi fátyolozza el halványan.

Méretek: 53*100-133 cm

Anyag: Csomoros nyárfa korong, fekete és füst színű epoxy gyanta

Ár : 597.000 ft

Ezt a terméket ebben a kategóriában találod
Ajánlat kérés
Megrendelés