MENÜ

Lakberendezésben Hősi halott epoxi alkotások

A fa, fém, műgyanta a lakberendezésben Hősi halott epoxi alkotásokon. A különleges epoxy termékek tökéletesre csiszolt, speciális munkamenetének kidolgozása  hosszadalmas, buktatókkal teli folyamat volt. Amíg ez a procedúra a teljességig tökéletesedett, több alkotás esett áldozatul kritikus megítélésünknek, és kapta meg a „hősi halott” címkét.

A műgyantával dolgozó kezdők elkövette félresiklások minden tünetét produkáló alkotásoktól nincs szívünk megválni, hiszen az utat mutatják meg hogy miként jutunk el a célba, és azon tovább . Úgy gondoljuk, vétek megsemmisíteni, de ezek egyetlen otthon, iroda díszeként, születésnapi, névnapi, nászajándék gyanánt sem remekelhetnek –  nem képezik eladás tárgyát.

Az elmúlt idők bukdácsolásának keservére a jelen sikerek a nyugtatótapasz. Ezért döntöttünk úgy, hibáik ellenére megtartjuk őket, fa, fém és műgyanta kompozícióink kezdeti szárnypróbálgatásainak mementóiként. Így tölthetnek be mégis nagyszerű küldetést a műgyanta hegyen túl, a juhar fennsíkon csatát veszített epoxi alkotások. A K&G Design műhelyének eldugott sarkába nyughelyet ravataloztunk számukra, majd néhányuk esetében rehabilitált és lakberendezési tárgyá formálást eszközlünk képességeik szerint saját otthonunkban, kertünkben. Például ez a képek között szereplő kék epoxi madáretető már több mint egy éve bizonyítja létjogosultságát esőben, hóban, napsütésben.

Ezt a terméket ezekben a kategóriákban találod: , , ,
Ajánlat kérés
Megrendelés