MENÜ

Lézergravír Falburkolat

Lézergravír Falburkolat

Lézer gravírozott epoxy műgyantával javított dió falburkolat igénye hívódott életre meg mikor a megrendelőnk tető téri háló szobájába bekerült a légkondi. A gravitációs vízkivezetés miatt a csövek ferdeségének eltakarása okán született meg termékünk. Öröm látni, amikor egy szeretettel csiszolt alkotásunk otthonába kerülve kifejti hatását a megrendelőben.

Ami a lakásdekoráción nekünk egy dátum, az másnak az élet megindulása. Eképpen égette a lézer gravír Ádám születési dátumát a dió falburkolat rostjai közé. A fa palló kieső göcsök helyeit, a repedéseket, a fabél járatait az epoxi műgyanta impregnáló hatásával óvjuk a további méretváltozástól.  A természetes kerti dió színt kérés szerint a türkizkékkel színezett epoxy műgyanta segítségével színesítettük.

Milyen színű műgyanták vannak?! Az epoxi műgyanta alapjában véve színtelen áttetsző, ami színezés nélkül a megmunkálás függvényében lehet opálos vagy üveg tiszta. Az otthon környezete, és a választott faanyag iránymutatása szerint bármilyen színt választhatunk az epoxy gyanta színezése céljából.

A légkondi mellett kivezetett ferde csövek fölé takarófa deszkát és funkciót betöltő polcot is elhelyeztünk. Termékeink esetében cél, hogy lakásdekorációs dísztárgy és az életünket segítő szerepet is betölthessen

Méret: 135cm*43cm* 7cm

Anyag: diópalló, színtelen és türkizkék epoxy műgyanta

Ár: 159.900 Ft

 

Ezt a terméket ebben a kategóriában találod Címke
Ajánlat kérés
Megrendelés