MENÜ

Loft design gerenda asztal

Loft design gerenda asztal

Bontott gerendából táblásítva épült Loft design gerenda asztal készült acél lábakra. Mindennek története van, főként az ilyen gerendáknak amiket ebben az asztalban fa csapolással ragasztottunk össze. Filmet lehetne forgatni abból aminnyi mindennek egy ilyen gerenda tanúja volt. Ötven-száz év is lehet az az idő amíg egy ehhez hasonló vastag anyagon ennyire meglátszik a természet (oxidálódás, bogár rágások, hőingadozások..) munkája. Mindezek és a bontás után pedig egy következő filmet lehetne készíteni, hogy mennyi minden vár még erre a Loft design gerenda asztal-ra, hiszen az elkészítés módja, az epoxi gyanta kezelésének hatásai még több időt adnak neki mint amit eddig élt!

A natúr gerendát a antikolás után wenge olajjal lett kezelve, majd a száradást követően koptatva. Ennek az eredménye, hogy a keményebb farészek világosabbak. Az idő és a megmunkálás hatására a loft gerenda puhább farészei kikoptak és a wenge olajat magukba szívva sötétedtek be.

A megrendelő igénye szerint a méretek adottak voltak, így a gerendák táblásító ragasztása után a hossztoldással a kész méret után a rusztikolás alakította az felületet.

A loft stílusra jellemzően a szabadság, egyszerűség jegyében került kialakításra a gerendát tartó vasláb. A tartó lábak szabadságot, nyitott felületet engednek a vastag loft gerendáknak.

 

 

Méret: 260*40*30 cm

Súly. 55 kg

Anyag: wenge olajjal kezelt gerenda , acél

Ár: 370.000 ft

Ajánlat kérés
Megrendelés