MENÜ

Műgyanta Modern Asztali LED Lámpa

Műgyanta Modern Asztali LED Lámpa

A műgyanta modern asztali LED lámpa kifejezés szinte sértő ennek a két szépségnek. Próbáljuk hát méltó módon bemutatni ezeket az illusztris világítótesteket.

A modern asztali LED lámpa pár együtt és külön-külön is egyedi, stílusos, divatos műgyanta lakberendezési tárgy. Megkapó megjelenésükben tetten érhető a modern hűvösség és a romantika melegsége. E kettősség egyrészt izgalmassá, másrészt harmonikussá teszi a LED epoxi asztali éjjeli lámpa mindkét darabját.

Ismét pompásan működött a fém-fa-műgyanta-LED kombináció ebben a csodaszép asztali lámpa alkotásban. A japán akác puha-meleg világossága a kakaóbarna sávokkal, a lila, bársonyost idéző epoxin ékszerként heverő, acéldrótból sodrott bonsai dinamikája és a LED fényforrás szelídsége páratlan látványt nyújt éjjel és nappal is.

A japán akác testébe épített LED lámpa, és az azt befogadó karamellsárga műgyanta – borostyánba kövült világító szentjánosbogár, a csodaszép textúrájú japán akác fa öblében. A modern és fantáziadús asztali LED lámpa, éjjeli LED lámpa éjszaka utat mutat, nappali fényben pedig vonzó lakberendezési tárgy.

Névnapra, születésnapra, nászajándék gyanánt, és egyéb jelentős eseményre is nívós ajándék a modern éjjeli lámpa pár együtt, vagy egymagában is. Személyessé tehető lézergravírozott vésettel.

Méret: 26×20×5cm

Anyag: japán akác, epoxy műgyanta

Ár: 19.000 Ft

Bonsai betéttel: 32.000 Ft Ft

Ezt a terméket ebben a kategóriában találod
Ajánlat kérés
Megrendelés