MENÜ

Óceán Fűz Epoxy gyanta étkezőasztal

Óceán Fűz Epoxy gyanta étkezőasztal

Álmainkban született meg a LED szalaggal megvilágított Óceán Fűz Epoxy műgyanta étkezőasztal. A megrendelő választja asztalának stílusát, méretét, LED világítását. Álmodhat az epoxi műgyantába sziklákat, mély vizes tengert, tagolt partszakaszt, sekélyes partot és annak mentén bonsai olaj fákat, melyeknek gyökerei a szilákba ereszkedve hasadékokat feszítenek a feketeségbe. Majd a a hasadék választja félbe az asztalt és jelképez tükröt a kettő közvetlen egymás után vágott 100 éves elmúlt fűzfa pallók között.
Álmodhatunk még az  étkező asztal széléből betekintve félig látszó félig takart sziklákat, majd szigeteket a kék tengerbe melyek mélykék tavacskákat, belvizeket rejtenek el.
Amikor szabadok a eszközök és kézzel készült lakás dekorációkban gondolkodunk a műgyanta sokszínűsége kinyitja a lehetőségek kapuit még egy 10-12 személyes étkező asztalnál is. Így kaphatnak olyan romlásra ítélt darázs rágta fészkek, márványosodás emésztette szín átmenetek, vörös és barna korhadások egy kikeményedett örök és jól látható fa felületet, melyek állandósult díszei lesznek egy otthonnak. A hatalmas repedéseket színtelen műgyanta teszi átláthatóvá, vagy az epoxy a feketeség erejével konzerválja és eltakarja a mélyebb sziklákat, farostokat.

A 2,5*1 m-es Óceán Fűz Epoxy műgyanta ebédlőasztal tökéletességének mediterrán imitációjához szükség volt egy masszív vas asztal lábra is. A megrendelővel közösen egyet értettünk egy óceán járó hajóforma vasláb alátámasztásban. A masszív asztal stabilitását az oldalsó kitámasztások, a 100-as zárt szelvény felfekvése és a felhasznált anyagok több mint 110 kg súlya adja. A LED világítást távirányítóval és egy asztallapba alulról bemart tölthető energia bankkal tudjuk üzemeltetni. Így lett étkező asztalunkból nappalra mediterrán festmény, míg a sötétben 50 programmal működő világító óceánjáró, melyek felületén az epoxy lakk biztosítja a védelmet.

Méret: 250×100×71 cm

Anyag: szélezetlen fűzfa palló, epoxy műgyanta, horganyzott acél

Ár: 1.370.000 Ft

Ezt a terméket ebben a kategóriában találod
Ajánlat kérés
Megrendelés