MENÜ

Barbi Asztal Vs Epoxi étkezőasztal

Barbi Asztal Vs Epoxi Étkezőasztal

Nem egy feminista mozgalom gyűlésének ebédlőasztalaként készült a Barbi Asztal Vs Epoxi Étkezőasztal néven bemutatott termékünk. Bár a színválasztás igazán „csajos” mégis az asztal egyéb paraméterei nagyon is tekintélyesek. Az asztal összsúlyának 120 kg-os tömegét többnyire az 5,5cm- es asztallap adja. Ebben az asztal vastagságban az epoxi gyanta magas fajsúlya mellett a japánakác is egy kivételesen nehéz, sűrű erezetű keményfa, melynek a súlya mellet a faminta rajzolatossága és nehezen találja versenytársát.

Nehéz volt nevet adni, hiszen az epoxi pink színéről sokunknak a Barbi játékok Barbi asztala juthatna eszünkbe. Barbi asztal vagy epoxi étkező asztal, vagy csak összevonva Barbi étkezőasztal.

A nevén túllépve, a faanyag odvasságában egy Bonsai fa is szerephez jutott. Ahol az odvas, elkorhadt farészek adták vissza magukat a természetnek ott egy cseperedő Bonsai fa szökkent szárba és kapott új életre. A gyökereit a repedésekbe eresztve fogott talajt és a koronájával nyújtózkodik a rózsaszínű ég felé.

A asztal formáját és arányait a 110 cm szélesség nagyon meghatározza, amit abban látok, hogy az étkező asztaloknál megszokott 75cm-es magasság ebben az esetben egy kicsit alacsonynak tűnik. Széles asztal, és egészen hosszú is, amit a praktikus X vas lábaknak köszönhetően nagyon jól ki tud használni egy 8-10 fős társaság.

Az asztallapban több játékosság is található. Az  étkezőasztal mind a 4 sarkában láthatóak az események. A bonsai fa sarokban az asztal mélysége-vastagságát érzékelteti a beláthatóság, míg a mellette fekvő sarokban egy epoxival ellepett kezdet után van egy zátony, majd újra visszabukik a gyantába a faanyag. A zátonyos sarokkal szemben a túloldalon bogárrágások láthatóak, melynek egy részét színtelen és más részét a pink gyanta tölti fel. A negyedik sarkot az élből tekintve más láthatunk mint fentről. Ugyanis míg fentről a pink epxi eltakar úgy alatta a színtelen gyanta oldal irányból beláthatóságot enged az asztallap belsejébe. Ez utóbbit a youtube videó 47.mp-ben némiképpen bemutatja a termékvideó.

Bár élőben minden élesebb és tapinthatóbb, mégis a faanyag erezetének, repedezettségének a megállított korhadását is megtekinthetjük a Bonsai fa sarokban a termék logó alatt az asztal éléből.

Az epoxi Barbi étkezőasztal vaslábait színterezéssel kezeltük, melyeknek az asztallaphoz való fogatását metrikus csavarokkal és csapaszeg anyával láttuk el, így több szempontból is állni fogja az idő vagy akár a költöztetések próbáját is.

Az asztallap kemény bútorlakk felület kezelést kapott, ami ugyancsak a magas kopás és teherbírás célját szolgálja.

 

 

Méret: 182*110*75 cm

Anyag: japánakácfa, pink (ciklámen-rózsaszín) epoxi gyanta

Súly: 120 kg

Ár: 1.330.000 ft

Ezt a terméket ebben a kategóriában találod Címkék , , ,
Ajánlat kérés
Megrendelés