MENÜ

Életfa – Led epoxi panel

Életfa – Led epoxi panel

A kettő epoxi panel közül ez a termék vagyis az „Életfa – Led epoxi panel” nagyobb gyanta felhasználást igényelt. Mind a kettő termék keret nélkül készült el, hogy minél vékonyabb változatban kerüljön fel a falra. A kabát akasztó fogas szerepe mellett a led-es epoxi panel funkcióját egy életfa megvilágítása is fokozza.

A felső részen a kabátok és a polc felet egy 50 cm-es ablakban csak az epoxi gyanta és a megvilágított életfa kapott szerepet. Az epoxi panel egy táska tartó polccal is fel lett szerelve, hogy a kabátok alatt a kiegészítő darabok is elférjenek. Az esztétika és a funkció így egészíti ki egymást.

A led szalagok élettartama elég hosszú, azonban az idejük lejárta után hátulról roncsolás mentesen cserélhető. Helyszíni adottság volt, hogy a sarokban a kábelcsatornán keresztül lehetőség volt a hálózati áram forrásra.

Az egész terméket polcainak méreteit, fogasszámát, megjelenését a helyszíni adottságok és megrendelő igények szerint egyedien határoztuk meg. Ezek a tulajdonságok bármilyen irányban továbbgondolhatóak, így ahogy a méretek és a szín is bármilyen környezethez reprodukálhatóak egy-egy következő Led epoxi panel igényéhez alkalmazkodva.

 

 

 

 

 

 

 

Méretek: 250*60 cm

Anyag: Királydió Fa Türkiz színű Epoxy Gyanta , Acél Életfa

Ár : 339.000 ft

Ajánlat kérés
Megrendelés