MENÜ

Epoxi mosdószekrény

Epoxi mosdószekrény

 

Ebben az epoxi mosdószekrényben kettő tolóajtóba épített életfa kapott központi szerepet. Az életfákat kettő stílusban készítjük acél huzalokból, vagy többféle színű rézből. A tolóajtók jobbra és balra is húzhatóak tetszés szerint.

A zöld gyanta kettő árnyalat látható a mosdószekrény diófa deszkáit össze kötő epoxi gyantában. Ez a kettő szín a világos smaragd zöld és a sötétebb moha zöld pigmentekkel színezett epoxi gyanta. Mind a kettő szín lehetőséget nyújt az átvilágíthatóságra, így akár hangulatfény szerepet is tölthet be egy mosdószekrény a fürdőszobában. A szemléltetés céljából egy lámpa segítségével mutatjuk be az imént említett hangulatfényt, ugyanis a LED szalagot egyéni igényre szabottan építjük a mosdószekrénybe.

A szekrénytest faanyagát a színekben különösen változatos diófa alkotja, melynek szélezetlen oldalait, kieső csomóit, a faanyag beleső hézagos részeit a zöld és színtelen epoxi gyanta tölt fel, és köt össze.

A mosdószekrény csapolásait fa dominóval, tolóajtajait keményfa csúszóléccel készítettük, így nem tartalmaz fémet. Az igény esetén felszerelt lábak készültek a különösen vastag és masszív porfestéssel kezelt laposvasból.

A toló ajtókban kettő-kettő bütü metszetre vágott odvas diófa látható, ahol az epoxi gyantával rögzített életfák kaptak központi szerepet.

 

 

 

Méret: 90*70*60 cm (magasság, szélesség, mélység)

Anyag: diófa, smaragd és mohazöld és színtelen epoxi műgyanta, horganyzott acél, vasláb

Ár: 790.000 Ft

 

 

Ezt a terméket ebben a kategóriában találod Címkék , ,
Ajánlat kérés
Megrendelés