MENÜ

Epoxy fa vágódeszka

Epoxy fa vágódeszka

Az az epoxy fa vágódeszka faanyagát a diófa sokszínűsége jellemzi. A diófa színét a barna-bézs krémes árnyalatok írják körül. A fekete és fehér epoxi gyanta a kieső göcsöket, leeső részeket töltik fel, és emelik tovább a kontrasztosság mértékét. A vágódeszka felületének szélébe mart mintázat a víz elvezető funkció mellett a fa erezet különböző metszeteit emeli ki. A diófa rostok szabályosságát a fekete és fehér epoxi gyanta zárja le, majd az elvezető nút marás töri meg a vonalvezetésüket.

 

ból készült ennek , az epoxi gyanta pedig moha és smaragd zöld gyantával lett színezve. Jól látszik, hogy a palló végére jellemző repedésekbe befolyt az epoxi gyanta és ezzel megállítja a repedések tovább haladását. Nem csak lezárja a fa repedéseit, hiszen az epoxi zöld színezésével kiemeli a diófa sokszínű barna árnyalatait és fokozza az egyedi megjelenését.

Az epoxi fa vágódeszka széleiben kialakított marás, funkcióját tekintve a folyadék elvezetését szolgálja. A funkción túl az esztétikai megjelenést is fokozza, hogy a diófa rostok különböző metszeteiben más-más mintát mutatnak.

A felületkezelést a természetes összetételű színtelen biopin olaj biztosítja.

Méret: 41*24 cm

Anyag: diófa, smaragd és moha zöld epoxi gyanta

Kezelés: természetes biopin dió olaj

Ár: 27.000 ft

Ezt a terméket ezekben a kategóriákban találod: , Címkék ,
Ajánlat kérés
Megrendelés