MENÜ

Egyedi készítésű fa céges ajándékok!

Azokra az egyedi készítésű fa céges ajándékokra melyek nálunk készülnek egyben az idézetek lézer gravírozását is vállaljuk. Bármilyen szöveg, idézet, név céges embléma gravírozható a fa céges ajándékokra.

céges,fa,ajándék,egyedi

Mit vegyek a céges kollégáknak?

Dísztárgy legyen, vagy használati tárgy esetleg mindkettő. Ez mind a három teljesülhet egy alkotásban. Így kapnak a dísztárgyak funkciót, például egy életfa fa korongba építve megvilágítást és egy céges logót.

gravírozott céges ajándék.10

Nem szeretném, hogy porfogó lom legyen a céges ajándékból!

céges,fa,ajándék,egyedi

Lehetőség van minden dísztárgyat funkcionalitással felruházni, például ezekből az emlékplakettekből toll, ceruza és névjegykártya tartót varázsolni.

Sokan vannak akik szeretik az emlékeket a szekrény tetején gyűjteni, és egy irodában szem előtt tartani azokat a tárgyakat amik egy-egy mérföld követ jeleznek az adott intézmény életében. Viszont sokan vannak azok a cégvezetők és kollégák akik a jubileumi kinevezéseket, díjakat szeretik magukhoz közel tartani és az íróasztalukra helyezni. Amikor már itt vagyunk az asztalon a kéz alatt, akkor már érdemes a tárgyakat feladatkörrel is ellátni. Így történt, hogy a fenti céges ajándékból, ez a lentiekben látott íróeszköz tartó és informális szolgáltató inas nőtte ki magát.

Tetszeni fog nekik, tudják majd hasznosítani?

türkiz epoxi vágódeszka.3

Biztosan illeszkedni fog az otthonukba?

Azt nem gondolnám, hogy részletezni lenne szükséges, hogy egy vágódeszkának milyen hasznossága van egy konyhában, ebédlőben. Bár amikor az első epoxi vágódeszkát használatba fogtam a konyhában féltem rajta vágni, mert annyira óvatosan kezeltem. A megoldás az lett, hogy az egyik oldala lett a vágós és a másik fele a tálalós felület.

A lámpáknak, hangulatfényeknek is könnyen szerepet tudtam adni, a beilleszkedést pedig a természetes színek, erezetek önmagukban biztosítják.

moha életfa lámpa.5

Sok tulajdonos és ügyvezető keresi az egyedi készítésű fa céges ajándékokat, akiknek az igényeit a gyári sorról legördült eszközök, díszek nem képesek teljes lefedettséget adni.

Mitől lesz személyes és egyedi a nászajándék?

ajandek-asztaldisz-irodadisz-tolltarto-02

A lézer gravírozás kiváló lehetőséget ad a fába történő apró, nagyon precíz írásra.
A személyre szabott üzenet lehet egy évfordulós dátum, egy idézet, kívánság, céges embléma stb.

Minden alkotás egyedi, mind faanyagában, mind kimunkálásában, nincs két egyforma darab, tehát egészen egyedi ajándékot, vagyis megtisztelő figyelmet kap a munkatárs.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük