MENÜ

Egyedi Epoxi-Fa Vágódeszka

Epoxi, ,Vágódeszka

Csak a keményfa színeinek kiválasztása elég, hogy Egyedi Epoxi-Fa Vágódeszka elinduljon az ötletelés útján. Száraz faanyag készletből, a színezett epoxi gyanta.. kiválasztása után egyedi tervezéssel készítjük el a konyhai segédeket.

Minden termékünkre külön-külön igaz, hogy egyedi körültekintéssel többnyire epoxi fa felhasználásával készülnek ahogyan az asztalok és a lámpák, úgy az Egyedi Epoxi-Fa Vágódeszkák is különös figyelemben részesülnek.

A faanyagot tekintve a keményfák jönnek szóba, amit tovább erősít az epoxi gyanta. Ezek a faanyagok amik nagy ellenálló képességűek és a sok év használata után akár egy újracsiszolással újjá varázsolhatóak.

fehér epoxi gravírozott vágódeszka.1

Ezen a képen egy kisebb és egy nagyobb vágódeszka látható szelíd gesztenye fából. A kettő deszkát egymáshoz illesztve az erezet folytatólagossága látható. Mind a kettő vágódeszkánál egy díszítő csík fut végig a gesztenye flóderos erezetén. A faanyag szélezetlenségét és a díszítő vonalat is fehér epoxi gyanta kiöntésével emeltük ki a faerezet textúrájából.

türkiz epoxi vágódeszka.3

Ahogyan az előző vágódeszkát, úgy ezt a kettő konyhai alkalmatosságot is egy-egy személyes lézer gravírozás díszíti. Az epoxi gyanta itt is hasonlóan lett felhasználva, csak a türkiz pigment és az egyedi formák amik különböznek.

dió epoxi vágódeszka.3

A fehér és a fekete is különösen jól áll a diófa árnyalatainak. Ebben az epoxi-fa vágódeszkában egy szélezetlenül meghagyott oldal megmaradt ahol a középpontban egy félig kieső göcs kapott fehér epoxi kiöntést. Különösen tetszetős az epoxi gyanta a fehér és fekete színek találkozásánál. Egyéb információ és további képek találhatóak a képre kattintása után.

Epoxi, ,Vágódeszka

Itt ezen a Pink gyantás vágódeszkán nem csak a szín ami igazán különös és ritkaság, hanem a japánakác fafajta. Ez a fafaj különösen keményfa, amit az erezetének sűrű rajzolatossága magas fajsúlya is alátámaszt.

A faanyag egyik oldala szélezetlen, amíg a másik oldal farostjainak hiányosságait a pink és a színtelen epoxi gyanta tölt ki egésszé.

Epoxi, ,Vágódeszka

Moha és smaragd zöld epoxi gyanta kiöntéssel töltődtek fel ennek a deszkavégnek a repedései. Az egyik oldalon a szélezetlenség is kiegészítést kapott, valamit egy kis göcs is zölldelni kezdett az epoxitól.

Epoxi, ,Vágódeszka

Ennél a dió epoxi vágódeszkánál a fa erezetének hullámossága, a kieső göcs fehér epoxi kiöntése, valamint a színek játéka ami megragadja a tekintetet.

Az összes epoxi- fa vágódeszka esetében mindig azt javasoljuk, hogy érdemes az egyik oldalon végezni a vágásokat, szeletelést, így a másik oldal teljesen ében marad a tálaláshoz egy mutatós tálaló felületként.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük