MENÜ

Lomb életfa asztali epoxi lámpa

Lomb életfa asztali epoxi lámpa

Ebben az odvas korongban a zöld epoxi indította a gondolatot, hogy a Lomb életfa asztali epoxi lámpa megnevezést kapja a képeken látható termék. A színek az életfának a hajtása és formája, a szimmetrikusság, a faanyag eseménydús textúrája, a teljes megjelenés a tavasz utáni gyümölcsöző nyarat szimbolizálja.  Az odvasodott, porladó farészeket beleső kör felületet átvilágítható zöld epoxi gyantával öntöttünk ki, amiben egy belső nútot martunk. Ebben a belső nútban a LED szalag egy takarást kap, hogy a beépített életfát hátsó, vagy a kettő oldalú kialakításnak köszönhetően elölről is csodás szögben világítsa meg.

Ezt az életfa epoxi lámpát kettő típusban készítettük el. A másik típus az ősz után következő telet jelképezi. Amíg a nyár a gyümölcsöző életről, úgy a tél a beburkolózó, erőforrásait raktározó, az újrakezdést kiváró állapotról szól. Így a másik termék esetében a Kék szín és az életfát megpróbáló Szél kapott hangsúlyos szerepet.

Ennek a termék típusnak a Led szalagját és az aljába cserélhetően épített transzformátorát a hálózati áramforásra kötve lehet fényforrás szerepkörébe állítani.

Méret: 54x45x7cm

Anyag: odvas nyárfa korong, zöld és színtelen epoxi műgyanta, horganyzott acél

Ár: 139.000 Ft

 

 

Ezt a terméket ezekben a kategóriákban találod: , Címkék ,
Ajánlat kérés
Megrendelés